Τεχνικό λάθος πίσω από την εξαφάνιση του αεροπλάνου της Air Algerie

Τεχνικό λάθος πίσω από την εξαφάνιση του αεροπλάνου της Air Algerie Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου για τον εντοπισμό ενός αεροπλάνου της Air Algerie που εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ βρισκόταν στον αέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, το Boeing 737-600 απογειώθηκε από το Αλγέρι με προορισμό την Μασσαλία της Γαλλίας και λίγη ώρα μετά την απογείωσή του εξέπεμψε το σήμα κινδύνου.

Τεχνικό λάθος πίσω από την εξαφάνιση του αεροπλάνου της Air Algerie Facebook Twitter

Τα ραντάρ κατέγραψαν το αεροπλάνο να κάνει μια στροφή με κατεύθυνση προς το σημείο της απογείωσης, ωστόσο, πριν φτάσει εκεί, εξαφανίστηκε.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Τελικά το θρίλερ στον αέρα έληξε αισίως καθώς το Boeing προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Αλγέρι, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα. Πηγή της Air Algerie που επικαλείται το RIA Novosti ανέφερε πως το αεροσκάφος επέστρεψε στο Αλγέρι εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ