Απεργία την Πρωτομαγιά

Κρούσματα Ζίκα στη Φλόριντα - Ενημερώθηκε ο Ομπάμα

Κρούσματα Ζίκα στη Φλόριντα - Ενημερώθηκε ο Ομπάμα Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε για τα κρούσματα μετάδοσης του ιού Ζίκα που αναφέρθηκαν στην Φλόριντα και έδωσε εντολή στο επιτελείο του να διασφαλίσει ότι η πολιτεία έχει την αναγκαία υποστήριξη για να αντιμετωπίσει τον ιό, που συνδέεται με ένα σπάνιο αλλά σοβαρό κρούσμα ενός βρέφους που γεννήθηκε με μικροκεφαλία.


Νωρίτερα σήμερα ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρικ Σκοτ δήλωσε πως τέσσερις άνθρωποι στο Μαϊάμι πιθανότατα μολύνθηκαν από τον Ζίκα μέσω τσιμπήματος κουνουπιών στην πρώτη απόδειξη ότι ο ιός κυκλοφορεί στο ηπειρωτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.


Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ερικ Σουλτς έδωσε τα εύσημα στον κυβερνήτη  που είχε προετοιμαστεί για μια τέτοια εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό.


Παράλληλα επανέλαβε την κριτική του Λευκού Οίκου προς το Κογκρέσο ότι έκλεισε τις εργασίες του για το καλοκαίρι χωρίς να εγκρίνει χρηματοδοτική βοήθεια για την καταπολέμηση του ιού.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ