"Σφραγίζεται" από αστυνομία το Μόναχο - Ασύλληπτοι οι δράστες του μακελειού

"Σφραγίζεται" από αστυνομία το Μόναχο - Ασύλληπτοι οι δράστες του μακελειού Facebook Twitter
1
"Σφραγίζεται" από αστυνομία το Μόναχο - Ασύλληπτοι οι δράστες του μακελειού Facebook Twitter

Σε κλοιό αστυνομίας είναι εδώ και λίγη ώρα το Μόναχο καθώς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αιματηρή επίθεση σε εμπορικό κέντρο.Επισήμως οι νεκροί είναι έξι, αλλά εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός θα αυξηθεί. Η πόλη έχει τεθεί σε συναγερμό από τις αρχές ενώ εδώ και λίγη ώρα γίνονται συνεχώς εκκλήσεις προς τους πολίτες να μην κυκλοφορούν στο δρόμο και να παραμείνουν στο σπίτι τους.


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μόναχο για τη σύλληψη των δραστών οι οποίο είναι σύμφωνα με πληροφορίες τρεις. Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλαπλές αναφορές και για άλλα περιστατικά πυροβολισμών στην πόλη. Πριν από λίγο η Αστυνομία της Βαυαρίας, με ανάρτησή της στο Twitter, μετέδωσε τα εξής:

«Στις 17:50 αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία για πυροβολισμούς στον κεντρικό δρόμο κοντά στο εμπορικό κέντρο «Olympia» και κατόπιν για συνέχεια των πυροβολισμών στο ίδιο το εμπορικό κέντρο.


Μάρτυρες αναφέρθηκαν σε τρία άτομα με όπλα. Για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών δεν υπάρχουν ασφαλή στοιχεία.


Η Αστυνομία επιχειρεί με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της και με την υποστήριξη ειδικών μονάδων αλλά και μονάδων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό να συλληφθούν οι δράστες, η έρευνα για τους οποίους διεξάγεται εντατικά. Λόγω της ακόμη ασαφούς κατάστασης, παρακαλούμε όλους όσοι βρίσκονται στην πόλη να παραμείνουν στα σπίτια τους ή να αναζητήσουν καταφύγιο στα πλησιέστερα κτίρια. Η λειτουργία των μαζικών μέσων συγκοινωνίας έχει για την ώρα διακοπεί. Αναλυτικότερα έχει εκκενωθεί ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός της πόλης, ενώ έχει διακοπεί η λειτουργία των τρένων, του μετρό, του τραμ και των λεωφορείων.

"Σφραγίζεται" από αστυνομία το Μόναχο - Ασύλληπτοι οι δράστες του μακελειού Facebook Twitter
"Σφραγίζεται" από αστυνομία το Μόναχο - Ασύλληπτοι οι δράστες του μακελειού Facebook Twitter
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια