ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

«Νεκροταφείο προδοτών» φτιάχνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης για να τους καταριούνται οι περαστικοί

«Νεκροταφείο προδοτών» φτιάχνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης για να τους καταριούνται οι περαστικοί Facebook Twitter
2

Ειδικό χώρο στον οποίο θα θαφτούν οι νεκροί πραξικοπηματίες θα φτιάξει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τοπμπάς, σύμφωνα με τον ιστότοπο hurriyetdailynews.com.

Όπως είπε, αυτό το «νεκροταφείο των προδοτών» θα δημιουργηθεί επειδή κανένα άλλο κοιμητήριο δεν δέχεται τις σορούς τους.

 «Παρήγγειλα να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα ονομάζεται "νεκροταφείο των προδοτών". Οι περαστικοί θα καταριούνται τα άτομα που είναι θαμμένα εκεί  και έτσι δεν θα μπορούν να αναπαυθούν στους τάφους τους», είπε ο Topbaş σε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί αργά εχθές το βράδυ στην πλατεία Ταξίμ.

Μάλιστα ο Τοπμπάς είπε ότι ο δήμαρχος του Ορντού στη Μαύρη Θάλασσα δεν δέχτηκε να θαφτούν νεκροί πραξικοπηματίες στα κοιμητήρια της περιοχής και μια οικογένεια αναγκάστηκε να θάψει το νεκρό της στον κήπο της. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς γιατί δεν επέτρεψε να ταφούν οι πραξικοπηματίες στον ειδικό χώρο για τους ανώνυμους νεκρούς, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απάντησε ότι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, αφού σε εκείνο το σημείο είναι θαμμένοι καλοί και πιστοί μουσουλμάνοι. «Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη», υπογράμμισε ο Τοπμπάς, ζητώντας και την επαναφορά της θανατικής ποινής.

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ