O Mπόρις Τζόνσον φτάνει στο υπουργείο με έκδηλη αμηχανία

O Mπόρις Τζόνσον φτάνει στο υπουργείο με έκδηλη αμηχανία Facebook Twitter
1

 

Με ζωγραφισμένη τη σύγχυση στο πρόσωπό του έφτασε το πρωί στο υπουργείο Εξωτερικών για να αναλάβει το πόστο του, ο νέος υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον.

Στην πρώτη του ημέρα ως υπουργός ο Τζόνσον φαινόταν μπερδεμένος. Έφτασε  φορώντας μπλέ κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μπλε καρό γραβάτα ενώ κρατούσε στα χέρια του έναν κατακόκκινο χαρτοφύλακα.

O Mπόρις Τζόνσον φτάνει στο υπουργείο με έκδηλη αμηχανία Facebook Twitter

Ο ηγέτης του Brexit περπάτησε διστακτικά προς τη μαύρη BMW που τον περίμενε και με βλέμμα με έκδηλη την αμηχανία είπε: «"Good morning, I'm so sorry."

O Mπόρις Τζόνσον φτάνει στο υπουργείο με έκδηλη αμηχανία Facebook Twitter

Η φράση ",  δεσπόζει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mirror", η οποία φαίνεται να απολογείται για την απρόσμενη κίνηση της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, να αναθέσει το υπουργείο Εξωτερικών στον Μπόρις Τζόνσον, εκ των φανατικών και «πρωτεργατών» του Brexit. 

O Mπόρις Τζόνσον φτάνει στο υπουργείο με έκδηλη αμηχανία Facebook Twitter



Ο Τζόνσον έχει προκαλέσει με τις κατά καιρούς δηλώσεις του, καθώς έχει δηλώσει ότι ο  Ομπάμα είναι μισός Κενυάτης και έχει προγονική αντιπάθεια για τη βρετανική αυτοκρατορία, ενώ έχει πεί επίσης ότι  «οι μαύροι μοιάζουν με χαμογελαστά καρπούζια».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια
Ο άνθρωπος είναι Clown δεν το αποκαλούν άδικα Bojo. Στήριξε την υποψηφιότητά του για επόμενος πρωθυπουργός στο αποτέλεσμα του Brexit πιστεύοντας πως θα χάσει (με μικρή διαφορά) και θα βγει πρωθυπουργός ως αυτός "που δεν ήθελε". Όταν δεν του βγήκε την κοπάνησε με ελαφρά καθώς δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ διάθεση να είναι "αυτος που εβγαλε την ΜΒ από την ΕΕ" Ειδικά όταν ο άλλος clown ο Φάρατζ μάζεψε τις πομπώδεις εξαγγελίες του μερικές ώρες ΜΕΤΑ το δημοψηφισμα (ουτε να κρυώσει το πτώμα δεν περίμενε). Μπορεί η κίνηση της πρωθυπουργού να είναι και σωστή τελικά. "Θέλατε να βγούμε από την ΕΕ; Go ahead αποδείξτε το πουλάκια μου, που λουφαξατε μόλις μάθατε το αποτέλεσμα".Εν τω μεταξύ το Cornwal που ΨΗΦΙΣΕ BREXIT, έχει ήδη καταθέσει αίτημα στην κυβέρνηση να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ η χρηματοδότησή τους με τα ίδια πόσα που λάμβαναν από την ΕΕ και μετα το Brexit καθώς έπαιρναν ένα σωρό επιδοτήσεις λόγω υποβαθμισμένης περιοχής, προστατευόμενων περιοχών κλπ, . Και για να τα διαπραγματευτεί αυτά στέλνουν τον Clown. Ε ρε γλέντια....http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/brexit-cornwall-issues-plea-for-funding-protection-after-county-overwhelmingly-votes-in-favour-of-a7101311.html