Νέα δολοφονία Αφροαμερικανού στις ΗΠΑ σε έλεγχο της τροχαίας - Σκληρές εικόνες

Νέα δολοφονία Αφροαμερικανού στις ΗΠΑ σε έλεγχο της τροχαίας - Σκληρές εικόνες Facebook Twitter
3

Δύο μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του Άλτον Στέρλινγκ από λευκούς αστυνομικούς στο Μπάτον Ρουζ, ένα νέο περιστατικό προκαλεί οργή και αποτροπιασμό στις ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ένας 32χρονος Αφροαμερικανός στη Μινεσότα πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, με τη γυναίκα του και το παιδί τους στο όχημα, κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας.

Η σύζυγος κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση με το κινητό της ένα μέρος της διένεξης με τους  αστυνομικούς και το ανέβασε στο facebook.

To βίντεο, που έχει τραβηχτεί στο Φάλκον Χάιτς, έξω από το Σέιντ Πολ της Μινεσότα, ξεκινά αμέσως μετά τον πυροβολισμό και δείχνει τον 32χρονο άντρα και οδηγό του οχήματος με ματωμένη μπλούζα να ψυχορραγεί. Λίγο αργότερα το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγος του θύματος Lavish Reynolds αργότερα, η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο επειδή είχε σπασμένο φλας. Ο Castile ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε άδεια οπλοφορίας και ότι κουβαλούσε όπλο μαζί του, αλλά μόλις πήγε να βγάλει το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, ο αστυνομικός τον πυροβόλησε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του St. Anthony επιβεβαίωσε το περιστατικό και ενημέρωσε πως οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η εισαγγελία της περιοχής ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Castile εργαζόταν ως υπάλληλος στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Το βίντεο όπως μεταδόθηκε από τη σύζυγο του θύματος - ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια