Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι γονείς μιας ομήρου, που κρατείται αιχμάλωτη από το 2012, εκλιπαρούν τους Ταλιμπάν να την απελευθερώσουν

Οι γονείς μιας ομήρου, που κρατείται αιχμάλωτη από το 2012, εκλιπαρούν τους Ταλιμπάν να την απελευθερώσουν Facebook Twitter
1

Oι γονείς μιας νεαρής Αμερικανίδας ομήρου, που βρίσκεται στα χέρια των Ταλιμπάν από το φθινόπωρο του 2012 κι έγινε μητέρα κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, μαγνητοσκόπησαν ένα βίντεο με το οποίο εκλιπαρούν τους απαγωγείς της να την απελευθερώσουν, όπως επίσης τον σύζυγό της και τα παιδιά της.


Στο βιντεοσκοπημένο αυτό μήνυμα που προβλήθηκε από τον ενημερωτικό ιστότοπο Circa News, ο Τζέιμς και η Λίντα Κόλμαν απευθύνονται στον μουλά Χαϊμπατουλάχ Ακχουντζάντα, τον νέο ηγέτη των Ταλιμπάν που διαδέχθηκε τον μουλά Μανσούρ, ο οποίος σκοτώθηκε από ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Πακιστάν στα τέλη Μαΐου.


«Ως άνδρας, πατέρας και παππούς, σας ζητώ να επιδείξετε έλεος και να απελευθερώσετε την κόρη μου, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους» λέει ο Κόλεμαν σε αυτό το σύντομο βίντεο, ενώ βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του που φορά μαντίλα για την περίσταση.


Η Κέιτλαν Κόλεμαν, ηλικίας 28 ετών και έγκυος εκείνη την εποχή, και ο σύζυγός της Τζόσουα Μπόιλε, καναδικής υπηκοότητας, βρίσκονταν σε ταξίδι στο Αφγανιστάν όταν τους απήγαγαν οι Ταλιμπάν τον φθινόπωρο του 2012.

Στον Τζέιμς και τη Λίντα Κόλεμαν εστάλησαν δύο βίντεο το 2013, στα οποία εμφανιζόταν οι όμηροι και ζητούσαν από τις κυβερνήσεις του Καναδά και των ΗΠΑ για να παρέμβουν με στόχο την απελευθέρωσή τους. Η Κέιτλαν Κόλεμαν εμφανίζεται ως «όμηρος των Ταλιμπάν».

Οι γονείς μιας ομήρου, που κρατείται αιχμάλωτη από το 2012, εκλιπαρούν τους Ταλιμπάν να την απελευθερώσουν Facebook Twitter


Τον Νοέμβριο του 2015 οι γονείς της Κέιτλαν, που ζουν στην Πενσιλβάνια (ανατολικά), έλαβαν μια επιστολή από την κόρη τους, τη γνησιότητα της οποίας επιβεβαίωσε ένας εμπειρογνώμονας, όπου τους ανέφερε ότι δεν απέκτησε ένα αλλά δύο παιδιά κατά την αιχμαλωσία της, δύο γιους.


«Σας παρακαλώ, αφήστε την Κέιτι να επιστρέψει σπίτι της» εκλιπαρεί ο Τζέιμς Κόλεμαν, υπογραμμίζοντας ότι «(προσεύχεται) να ξαναδεί την κόρη του σε αυτήν την ζωή» και να «μπορέσει να αγκαλιάσει σύντομα τα εγγόνια (του)».

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ