Απεργία την Πρωτομαγιά

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το Ατατούρκ: Ο καμικάζι αυτοκτονίας αναζητά τα επόμενα θύματά του μέσα στο αερόδρομιο

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το Ατατούρκ: Ο καμικάζι αυτοκτονίας αναζητά τα επόμενα θύματά του μέσα στο αερόδρομιο Facebook Twitter
0

Η ιταλική εφημερίδα «Il Giornale» έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο, σοκαριστικό βίντεο από το μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Στα στιγμιότυπα που καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου διακρίνεται ο κόσμος που τρέχει πανικόβλητος μόλις ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί, ενώ λίγο αργότερα εμφανίζεται στο πλάνο ένας από τους καμικάζι αυτοκτονίας, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας ένα καλάσνικοφ, να ψάχνει εναγωνίως τα επόμενα θύματά του.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν ο ένοπλος άντρας διαπιστώνει πως δεν βρίσκεται κανείς στο πεδίο βολής του, πετά με δύναμη το όπλο στο πάτωμα (ίσως σε μία προσπάθεια να εκτονώσει τη δολοφονική του μανία) για να το ξανασηκώσει αμέσως και να συνεχίσει να τρέχει αναζητώντας το επόμενο θύμα του.

Την ίδια στιγμή, οι τουρκικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό υπόπτων που συνδέονται με το τρομοκρατικό χτύπημα.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 13 ύποπτοι στο πλαίσιο παράλληλης επιχείρησης στην Κωνσταντινούπολη, ενώ προς το παρόν καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ