H Kίνα έτοιμη να προσαρμόσει το Μαρξισμό στις σημερινές πραγματικότητες

H Kίνα έτοιμη να προσαρμόσει το Μαρξισμό στις σημερινές πραγματικότητες Facebook Twitter
0

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας πρέπει να προσαρμόσει τις αρχές του Μαρξισμού στις σημερινές πραγματικότητες της Κίνας, ενώ πρέπει να είναι καινοτόμο τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη, δήλωσε σήμερα ο Σι Τσινπίνγκ, γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

 

“Ο Μαρξισμός δεν είναι ποτέ το τέλος της αλήθειας. Ανοίγει ένα δρόμο για την αλήθεια,” δήλωσε ο Σι στη διάρκεια εκδήλωσης για την 95η επέτειο από την ίδρυση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

 

Ο πρόεδρος Σι, τόνισε τη συνέχιση της πίστης του κόμματος, στο Μαρξισμό. “Αποκλίνοντας ή εγκαταλείποντας από το Μαρξισμό, που αποτελεί την κεντρική καθοδηγητική θεωρία τόσο για το κόμμα, όσο και για τη χώρα, θα οδηγούσε στην απώλεια για το κόμμα μας, τόσο της ψυχής του, όσο και της κατεύθυνσης του,” τόνισε.

 

Στην ομιλία του ο κινέζος πρόεδρος επικεντρώθηκε επίσης ξανά στη διαφθορά, χαρακτηρίζοντάς την τη μεγαλύτερη απειλή για την διακυβέρνηση του ΚΚΚ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM