To Empire State Building έμεινε χωρίς φώτα το βράδυ προς τιμήν των θυμάτων στην Κωνσταντινούπολη

To Empire State Building έμεινε χωρίς φώτα το βράδυ προς τιμήν των θυμάτων στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
0

Το Empire State Building έμεινε κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στο σκοτάδι σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της επίθεσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης την Τρίτη το βράδυ, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 41 άνθρωποι, ανακοίνωσε η διεύθυνσή του.

 

Tο πιο διάσημο κτίριο της Νέας Υόρκης έχει μείνει στο σκοτάδι πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί οι επιθέσεις.

 

Πρόσφατα είχε μείνει σκοτεινό στις 12 Ιουνίου στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο Ορλάντο, στην Φλόριντα, με τους 49 νεκρούς.

 

Το ίδιο είχε συμβεί και στις 23 Μαρτίου μετά τις επιθέσεις της 22ας Μαρτίου στις Βρυξέλλες, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι.

 

Στο σκοτάδι είχε βυθιστεί τέλος και στις 13 και 14 Νοεμβρίου του 2015 σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα των επιθέσεων του Παρισιού, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ