Απεργία την Πρωτομαγιά

«Γκρεμίζεται» η στερλίνα - Σε ιστορικό χαμηλό από το 1985

«Γκρεμίζεται» η στερλίνα - Σε ιστορικό χαμηλό από το 1985 Facebook Twitter
1

Το κλίμα αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί μετά το βρετανικό δημοψήφισμα φέρνει το βρετανικό νόμισμα στα χαμηλότερα επίπεδα εδώ και 31 χρόνια.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα (13.41), το βρετανικό νόμισμα υποχωρεί κατά 3,33% στα 1,3220 δολάρια, ενώ ενδοσυνεδριακά βρέθηκε ακόμη και στα 1,3206 δολάρια, κάτι που έχει να συμβεί από το 1985.

Την Παρασκευή, ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, η στερλίνα κατακρημνίστηκε έως 11% καθώς το Brexit εξέπληξε δυσάρεστα τις αγορές.

Υπό πίεση συνεχίζει να βρίσκεται και το ευρώ, το οποίο καταγράφει πτώση κατά 0,86% στα 1,1021 δολάρια, με χαμηλό ημέρας τα 1,0986 δολάρια και υψηλό τα 1,1117 δολάρια.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ