Bremain δείχνουν οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν τις κάλπες

Bremain δείχνουν οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν τις κάλπες Facebook Twitter
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
0

Την ώρα που οι Βρετανοί προσέρχονται στις κάλπες για να καθορίσουν το αποτέλεσμα του σημερινού δημοψηφίσματος που θα κρίνει εν πολλοίς την έξοδο ή όχι της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε., οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρη επικράτηση του στρατοπέδου που τάσσεται υπέρ της παραμονής.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα της Ipsos Mori για την εφημερίδα «Evening Standard» θέλει το Bremain να επικρατεί συγκεντρώνοντας το 52% των ψήφων, έναντι 48% για το Brexit. Η εν λόγω έρευνα ολοκληρώθηκε στις 21.00 χθες το βράδυ.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση της εταιρείας Populus δίνει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στους υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε., με 55% έναντι του 45% που δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ του Brexit. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την Τρίτη έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι περισσότερες online έρευνες έως τώρα προέβλεπαν νίκη του «έξω».

Στο μεταξύ, οι διαδικτυακές και τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις των τελευταίων 10 ημέρων αποτυπώνουν τη μεταστροφή της κοινής γνώμης, με τους υποστηρικτές του Bremain να έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM
Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM