Συνελήφθη άντρας στο Λος Άντζελες με οπλοστάσιο στο όχημά του - Υποστήριξε πως πήγαινε στο Gay Pride

Συνελήφθη άντρας στο Λος Άντζελες με οπλοστάσιο στο όχημά του - Υποστήριξε πως πήγαινε στο Gay Pride Facebook Twitter
Αστυνομικοί εξετάζουν το όχημα του άνδρα που συνελήφθη την Κυριακή το απόγευμα, λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ορλάντο
0

Η εφημερίδα Los Angeles Times μετέδωσε πριν από λίγο ότι οι αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα στη Σάντα Μόνικα ο οποίος είχε στην κατοχή του αυτόματα τουφέκια, σφαίρες και πιθανόν εκρηκτικές ύλες.


Ο ύποπτος υποστήριξε ότι κατευθυνόταν στο φεστιβάλ Gay Pride του Λος Άντζελες.

Νωρίς την Κυριακή, οι αρχές της Σάντα Μόνικα έλαβαν μια κλήση για άντρα που κινούταν ύποπτα κοντά στο Olympic Boulevard και οι αξιωματικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν έναν άντρα που τους είπε πως περίμενε έναν φίλο.

Οι αξιωματικοί επιθεώρησαν το όχημά του και εντόπισαν διάφορα όπλα και πολλά πυρομαχικά, καθώς και tannerite, ένα συστατικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια βόμβα σωλήνων.

Το αυτοκίνητο είχε πινακίδες της Ιντιάνα. Ο άντρας συνελήφθη και είπε πως ήταν στην πόλη για την εκδήλωση Gay Pride στο West Hollywood αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πηγή είπε ότι δεν φαίνεται να υπήρχε σύνδεση με το μακελειό στο Ορλάντο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο ύποπτος ήταν από την Ιντιάνα και ότι τα όπλα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, αλλά πρόσθεσε ότι η αστυνομία "δεν γνώριζε τις προθέσεις του υπόπτου".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διοργανωτές του Pride σκέφτηκαν να ακυρώσουν την παρέλαση, αλλά τελικά αποφασίστηκε πως έπρεπε να γίνει ενώ οι αρχές θέτουν σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα ασφάλειας με μυστικούς αστυνομικούς στο πλήθος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ