Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στην Ιαπωνία απαγορεύει την είσοδο σε υπέρβαρους

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στην Ιαπωνία απαγορεύει την είσοδο σε υπέρβαρους Facebook Twitter
3

Μετά το Λονδίνο και τη Μελβούρνη, ένα νέο εστιατόριο για γυμνιστές ανοίγει τις πόρτες του στο Τόκιο στις 29 Ιουλίου. Με μία διαφορά. 

Οι υπάλληλοι του εστιατορίου θα μετρούν τις διαστάσεις των πελατών στην πόρτα και θα απαγορεύουν την είσοδο σε όσους είναι υπέρβαροι.

Στην ιστοσελίδα του, το εστιατόριο προειδοποιεί τους πελάτες που το σωματικό τους βάρος ξεπερνά τα 15 κιλά σε σχέση με το μέσο βάρος να μην μπουν καν στον κόπο να κάνουν κράτηση, καθώς δεν θα τους επιστρέφει το κόστος του εισιτηρίου της εισόδου.

Μάλιστα, το εστιατόριο (σ.σ. ονομάζεται «Amrita» θα θέτει περιορισμούς και στην ηλικία, περιορίζοντάς την μεταξύ τα 18-60 έτη.

Επίσης, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα εστιατόρια στη Μελβούρνη και το Λονδίνο, οι θαμώνες του Amrita δεν θα είναι τελείως γυμνοί. Το εστιατόριο θα τους παρέχει εσώρουχα από χαρτί, ενώ το προσωπικό θα φορά εσώρουχα τύπου στρίγνκ ή «μικρά κουμπιά» στα επίμαχα σημεία.

Η ιστοσελίδα «RocketNews24» σημειώνει ότι το εστιατόριο θα προσφέρει μπουφέ καθώς και ένα «σόου για άντρες», με τη συμμετοχή Αμερικανών και Ευρωπαίων μοντέλων. Οι σερβιτόροι θα είναι επίσης «άντρες με τα πιο καλαίσθητα και όμορφα σώματα».

Οι πελάτες θα πρέπει -υποχρεωτικά- να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην πόρτα, ενώ απαγορεύεται να μιλούν ή να ακουμπούν άλλους πελάτες.

Τα εισιτήρια για τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του Amrita έχουν μεγάλη ζήτηση, με τα ακριβότερα - που κοστίζουν 748 δολάρια-, να έχουν ήδη κάνει φτερά.

Με στοιχεία από το Mashable

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ