O Mπέρνι Σάντερς αρνείται να τα παρατήσει

O Mπέρνι Σάντερς αρνείται να τα παρατήσει Facebook Twitter
0

Παρότι η Χίλαρι Κλίντον συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό εκλεκτόρων και ανακοίνωσε ότι εκείνη θα είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών για το χρίσμα, ο εσωκομματικός του αντίπαλος Σάντι Σάντερς επιμένει να πάει την κούρσα μέχρι το τέλος.

 «Ο αγώνας συνεχίζεται», δήλωσε ο γερουσιαστής του Βερμόντ, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, αναγνωρίζοντας πάντως τη δυσκολία του αγώνα. Ο Σάντερς θα πρέπει τώρα να πείσει πολλούς υπερεκλέκτορες να αλλάξουν την ψήφο τους προκειμένου να κερδίσει . 

«Είμαι αρκετά καλός στο αριθμητική, και ξέρω ότι ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ένα πολύ, πολύ δύσκολος αγώνας», είπε.

Ωστόσο, τόνισε ότι θα κρατήσει την υπόσχεσή του να παραμείνει στην κούρσα μέχρι το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Ιούλιο, υποσχόμενος να "πολεμήσει". 

Καταφέρθηκε δε κατά του υποψηφίου των Δημοκρατικών Ντόναλντ Τραμπ, για σειρά ρατσιστικών σχολίων τις τελευταίες ημέρες.

"Ο αμερικανικός λαός ποτέ δεν θα υποστηρίξει έναν υποψήφιο του οποίου το μεγαλύτερο «προσόν» είναι η μισαλλοδοξία, ο οποίος προσβάλλει τους Μεξικανούς, προσβάλλει τους μουσουλμάνους, τις γυναίκες και τους Αφροαμερικανούς", δήλωσε ο Σάντερς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM