Ο Ερντογάν προτρέπει τις γυναίκες της Τουρκίας να κάνουν "τουλάχιστον τρία παιδιά"

Ο Ερντογάν προτρέπει τις γυναίκες της Τουρκίας να κάνουν "τουλάχιστον τρία παιδιά" Facebook Twitter
2

O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέτρεψε σήμερα τις γυναίκες της Τουρκίας να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά επισημαίνοντας ότι η ζωή μιας γυναίκας είναι «ατελής» εάν δεν αποκτήσει απογόνους.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε ότι είναι θερμός οπαδός του να εργάζονται οι γυναίκες, ωστόσο αυτό, όπως τόνισε, δεν θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο στη μητρότητα.


«Το να απορρίπτετε την μητρότητα σημαίνει να αποκηρύττετε την ανθρωπότητα» είπε σήμερα σε μια ομιλία που εκφώνησε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων ενός νέου παραρτήματος του Συνδέσμου των Γυναικών και της Δημοκρατίας (KADEM).


«Θα πρότεινα να αποκτήσετε τουλάχιστον τρία παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Οι ισχυρές οικογένειες οδηγούν σε ισχυρά έθνη» υπογράμμισε.


Ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
επισημαίνοντας ότι η ζωή μιας γυναίκας είναι «ατελής» εάν δεν αποκτήσει απογόνους Πηγή: www.lifo.grκ. Ερντογαν, μπορεί στο κοινό σας να βρίσκονται και γυναίκες που λόγω προβλημάτων υγείας δυσκολεύονται να συλλάβουν ή να φέρουν εις πέρας μία εγκυμοσύνη. Προσέχετε λίγο τι λέτε..