Γερμανία: 35 τραυματίες από κεραυνό σε γήπεδο

Γερμανία: 35 τραυματίες από κεραυνό σε γήπεδο Facebook Twitter
0

Κεραυνός έπεσε σήμερα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στη δυτική Γερμανία, έπειτα από αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων, τραυματίζοντας 35 ανθρώπους, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και 3 ενήλικες που είναι σοβαρά, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.


Το περιστατικό συνέβη στο Χοπστέντεν, της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Ο κεραυνός χτύπησε και τον διαιτητή του αγώνα, που μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το χτύπημα ήταν αιφνιδιαστικό καθώς δεν έβρεχε και δεν υπήρχαν ιδιαίτερα πολλά σύννεφα.

Nωρίτερα, 11 άνθρωποι (10 παιδιά) τραυματίστηκαν στο Παρίσι από κεραυνό που χτύπησε σε πάρκο στα κεντρικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κεραυνός χτύπησε στο Πάρκο Μονσό, σε σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη παιδικό πάρτι, στις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Τα παιδιά, ήταν ηλικίας μεταξύ 7 και 14, και μετά το ξέσπασμα της καταιγίδας είχαν σταθεί κάτω από ένα δέντρο για να προφυλαχθούν από το νερό. Έξι από τα παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά, μεταδίδουν τα γαλλικά δίκτυα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές της Γαλλίας, αλλά όχι για το Παρίσι.

Το Πάρκο Μονσό βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και είναι προσφιλής προορισμός των οικογενειών τα Σαββατοκύριακα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ