BREAKING NEWS

Update: Συρία: Εκρήξεις κοντά στη ρωσική βάση στη Λατάκια- Πάνω από 100 οι νεκροί

Update: Συρία: Εκρήξεις κοντά στη ρωσική βάση στη Λατάκια- Πάνω από 100 οι νεκροί Facebook Twitter
0

Update 12.15: Περισσότεροι από 100 είναι οι νεκροί σήμερα σε σειρά επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν με επτά παγιδευμένα αυτοκίνητα στις παράκτιες πόλεις Ταρτούς και Τζάμπλα της δυτικής Συρίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Τουλάχιστον 48 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Ταρτούς και 53 στην Τζάμπλα, οι περισσότεροι μεταξύ αυτών άμαχοι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός των τραυματιών από τις σχεδόν ταυτόχρονες εκρήξεις επτά παγιδευμένων αυτοκινήτων, τα πέντε από τα οποία οδηγούσαν καμικάζι", σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.


Πάνω από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από επτά στοχευμένες εκρήξεις σε  διάφορες τοποθεσίες στις παράκτιες πόλεις Jableh και Ταρτούς, στην επαρχία της επαρχία Λατάκια, κοντά στη ρωσική στρατιωτική βάση, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, οι εκρήξεις  έγιναν κοντά στην  αεροπορική βάση Khmeimim και τη ναυτική βάση της Ταρτούς.

Σύμφωνα με το Ikhbariya TV, υπήρξαν μέχρι και τρεις εκρήξεις στην παραθαλάσσια πόλη της Jableh κοντά στον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό. Τηλεοπτικό κανάλι μιλά για  απροσδιόριστο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

Το RIA Novosti και η κρατική τηλεόραση αναφέρουν επίσης μια τέταρτη έκρηξη, στη μονάδα έκτακτης ανάγκης σε τοπικό νοσοκομείο.

Εικόνες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνουν υψωμένο καπνό από διάφορα σημεία και αναποδογυρισμένα και καμένα οχήματα.

0

BREAKING NEWS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM
Ιράν: Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί πολιτικά από τον θάνατο του Ραϊσί; 

Διεθνή / Ιράν - Ο θάνατος του Ραϊσί και οι επίδοξοι διάδοχοι: Ο γιος, ο πρόεδρος της βουλής, η πανίσχυρη σύζυγος και τα αουτσάιντερ

Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί πολιτικά από τον αδόκητο θάνατο του προέδρου της ισλαμικής δημοκρατίας; - Πώς ο θάνατος Ραϊσί αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των παρατάξεων εντός της Ισλαμικής Δημοκρατία
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ