100χρονος άνδρας εργάζεται 84 χρόνια στην ίδια εταιρεία

100χρονος άνδρας εργάζεται 84 χρόνια στην ίδια εταιρεία Facebook Twitter
0

Ένας 100χρονος από την πόλη Μπρουσκ της νότιας Βραζιλίας κέρδισε μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει εργαστεί κανείς στην ίδια εταιρεία: ο Βάλτερ Όρτμαν συμπλήρωσε 84 συναπτά έτη.

Παρότι το επίτευγμά του είναι μοναδικό, η συμβουλή που δίνει σε όσους επιζητούν μια μακροχρόνια και επωφελή επαγγελματική σταδιοδρομία είναι εξαιρετικά απλή: «Κάντε αυτό που αγαπάτε και μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό».

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, ο Βάλτερ Όρτμαν ξεκίνησε να δουλεύει στο εργοστάσιο μιας εταιρείας που πλέον έχει την επωνυμία RenauxView, η οποία παράγει υφάσματα. Με την πάροδο των ετών μεταπήδησε σε διοικητικό πόστο και στη συνέχεια έγινε υπεύθυνος πωλήσεων.

«Πρέπει να σου αρέσει η εργασία. Ξεκίνησα να δουλεύω με προθυμία και μαχητικό πνεύμα», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτήν την εβδομάδα.

«Δεν μπορείς απλά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά για να λες απλά ότι εργάζεσαι. Δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται να το αντέξεις», υπογραμμίζει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Ανάλυση / Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Η νέα ειρηνευτική συμφωνία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας ανοίγει τον δρόμο για εξομάλυνση Τουρκίας-Αρμενίας, ενισχύοντας τα στρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας στον Νότιο Καύκασο και την Κεντρική Ασία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / Ανάλυση BBC: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ, Ζελένσκι και Ευρωπαίων

«Κανείς δεν θέλει να διαφωνήσει με τον Τραμπ» αλλά η γλώσσα του σώματός τους υποδηλώνει ότι «μπορεί να μην είναι τόσο αισιόδοξοι όσο υποδηλώνουν τα λόγια τους» - «Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για να μιλήσει με τον Πούτιν»
LIFO NEWSROOM