Το ISIS φέρεται να έθαψε ζωντανά μέλη του που έφυγαν από το πεδίο της μάχης

Το ISIS φέρεται να έθαψε ζωντανά μέλη του που έφυγαν από το πεδίο της μάχης Facebook Twitter
1

Το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να έθαψε ζωντανούς δεκάδες μαχητές του που αρνήθηκαν να πολεμήσουν και έφυγαν από το πεδίο της μάχης στο Ιράκ, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση για την ανακατάληψη της βόρειας επαρχίας της Νινευή, που κυβερνιέται από τους τρομοκράτες από το 2014.

Ο συνολικός αριθμός των μαχητών που έχουν εκτελεστεί παραμένει ασαφής. Το Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΒΝΑ είναι αναφέρει  ότι 35 μαχητές πέθαναν, ενώ το Iraq  News αναφέρει ότι θάφτηκαν   45 από τα μέλη του ISIS ζωντανά.

Σύμφωνα με αναφορές, αυτοί που θάφτηκαν ζωντανοί είχαν κατηγορηθεί για φυγή από τη μάχη  με τις κυβερνητικές δυνάμεις στο χωριό Μπασίρ, ακριβώς νότια της πλούσιας σε πετρέλαιο πόλης του Κιρκούκ.

Σύμφωνα με άλλα  μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέλη του  ISIS επίσης πυροβόλησαν και σκότωσαν δεκάδες μαχητές της στο χωριό αλ-Hadar νότια της Μοσούλης , για τον ίδιο λόγο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM