Ο πρώην μπάτλερ του Τραμπ ζητά να δολοφονηθεί ο Ομπάμα

Ο πρώην μπάτλερ του Τραμπ ζητά να δολοφονηθεί ο Ομπάμα Facebook Twitter
0

Έρευνα ξεκίνησαν οι υπηρεσίες ασφαλείας για πρώην μπάτλερ του Τραμπ, ο οποίος κάλεσε με ανάρτηση του στο Facebook τον αμερικανικό στρατό να σκοτώσει τον Ομπάμα.

Ο Άντονι Σενεκάλ, που ήταν επί 30 χρόνια ο οικονόμος του αμερικανού πολυεκατομμυριούχου και υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών,  έγραψε στο Facebook ότι ο Ομπάμα «έπρεπε να είχε βγει από τη μέση από τον στρατό μας και να πυροβοληθεί ως ξένος πράκτορας από την πρώτη του θητεία».

Ο πρώην μπάτλερ του Τραμπ ζητά να δολοφονηθεί ο Ομπάμα Facebook Twitter

Μάλιστα μιλώντας στο CNN είπε ότι ο Ομπάμα θα έπρεπε «να κρεμαστεί στη βεράντα» του Λευκού Οίκου ενώ χαρακτήρισε τον Λευκό Οίκο «λευκό τζαμί», υποστηρίζοντας ότι ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος.

Ο ίδιος ο Τραμπ καταδίκασε τις δηλώσεις του πρώην μπάτλερ του, τον οποίο μετά την συνταξιοδότηση του, τον έκανε κάτι σαν "μπάτλερ επί τιμή"..

Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του Τραμπ ανέφεραν ότι  ο Σενεκάλ «δεν είναι πλέον υπάλληλος του κυρίου Τραμπ από το 2009 και έπειτα» και πως «καταδικάζει απερίφραστα τις φρικτές αναφορές του κυρίου Σενεκάλ».

Η σελίδα του στο Facebook είναι επίσης γεμάτη από ρατσιστικά και μειωτικά σχόλια, όχι μόνο για τον Ομπάμα. Στο στόχαστρο του είναι κυρίως οι μουσουλμάνοι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ