Παρολίγο τραγωδία σε τσίρκο - Κλόουν αφήνει αναίσθητο θεατή (βίντεο)

Παρολίγο τραγωδία σε τσίρκο - Κλόουν αφήνει αναίσθητο θεατή (βίντεο) Facebook Twitter
2

Ο 37χρονος Ben Garnham από το Blackwood της νότιας Ουαλίας αποφάσισε να πάρει για πρώτη φορά τα παιδιά του στο τσίρκο και αν αναλογιστεί κανείς τι του συνέβη, μάλλον δεν θα το επιχειρήσει ξανά.

Κατά τη διάρκεια του show, ένας από τους κλόουν του τσίρκου «Zyair» τον κάλεσε στη σκηνή για να συμμετάσχει στο νούμερό του.

Την ώρα που τα παιδιά του και η αρραβωνιαστικιά του τον μαγνητοσκοπούσαν με το κινητό επί σκηνής, ο κλόουν επιχείρησε μία λαβή στον Garnham με αποτέλεσμα αυτός να προσγειωθεί στο έδαφος με το κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις του.

«Απ' ότι θυμάμαι, δεν μου εξήγησε τι ακριβώς θα επιχειρούσε να κάνει. Μου είπε  μόνο «σπρώξε το πίσω μέρος των ποδιών μου» και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι στ' αλήθεια» δήλωσε ο 37χρονος στην εφημερίδα «South Wales Argus».

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος o Garnham στο faceboo φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται όπως, όπως από το προσωπικό του τσίρκου εκτός σκηνής.

Λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος, υπέστη ένα βαθύ κόψιμο στο κεφάλι, πρήστηκε το πρόσωπο του, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει παράλυτος.

«Είμαι πολύ θυμωμένος με τον τρόπο που μετέφεραν εκτός σκηνής πριν ελέγξουν οι τραυματιοφορείς αν έχω υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο λαιμό ή την πλάτη. Θα μπορούσα να έχω μείνει παράλυτος» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου έδωσαν να υπογράψω κάποια δήλωση αποποίησης ευθύνης, ούτε μου εξήγησαν τι ακριβώς θα συνέβαινε» τόνισε και πρόσθεσε ότι ένιωθε άσχημα για τον κλόουν, ο οποίος του τηλεφώνησε την επόμενη μέρα για να δει αν είναι καλά.

Το τσίρκο πρόσφερε στον Garnham πλήρη επιστροφή χρημάτων και δωρεάν εισιτήρια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΒΒC και Independent

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ