Στο πλευρό των «αγανακτισμένων» και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Στο πλευρό των «αγανακτισμένων» και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος Facebook Twitter
0

Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» πολιτών δηλώνει και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος σκοπεύει μάλιστα, όπως γράφει στο blog του να ναυλώσει λεωφορείο για να μεταβεί σήμερα με ιερείς στην πλατεία Συντάγματος, όπου διαδηλώνουν οι αγανακτισμένοι. Αυτές δεν είναι πάντως οι μόνες δράσεις του «αγανακτισμένου» Αμβρόσιου.

Καλεί επίσης τους ιερείς της μητρόπολης του,»να κατέβουν στις πλατείες μόνοι τους ή με τις οικογένειες τους ή με την ενορία τους για να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν, στην ειρηνική διαμαρτυρία των αγανακτισμένων συμπολιτών μας».  «ς το αποφασίσουν όμως μόνοι τους. Ας ακούσουν την φωνή της συνείδησής τους. Στα θέματα αυτά δεν χωράνε εντολές της διοικήσεως», τονίζει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων.

Aκόμη δίνει εντολή να χτυπήσουν οι καμπάνες του ξεσηκωμού. Επισημαίνει ότι «στα πλαίσια της προσπάθειας να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις όλων, ώστε να αντιληφθούν την κρισιμότητα της καταστάσεως και να κινητοποιηθούν πριν να είναι αργά, το Σάββατο 4 Ιουνίου θα χτυπήσουν οι καμπάνες όλων των ναών της περιοχής Αιγιαλείας από 12 έως 12.30 το μεσημέρι. Αυτό θα είναι το "ξυπνητήρι" της εκκλησίας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM