Το Τwitter έδωσε στη Δικαιοσύνη τα στοιχεία χρήστη του

Το Τwitter έδωσε στη Δικαιοσύνη τα στοιχεία χρήστη του Facebook Twitter
0

Το όνομα χρήστη του, έδωσε το Twitter στην Αμερικανική δικαιοσύνη μετά από αίτημα της. Η υπόθεση αφορούσε στη μήνυση που είχε καταθέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ράιαν Γκικς, ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την υπόθεση της σχέσης του με μοντέλο από τηλεοπτικό ριάλιτι. Καθώς η πληροφορία είχε διαρρεύσει από το Twitter, ο Γκικς είχε καταθέσει μήνυση προκειμένου να βρει ποιοι χρήστες ήταν που το «ανέβασαν».

Στη συνέχεια δικαστήριο της Καλιφόρνια ζήτησε από το  twitter να δώσει τα στοιχεία του χρήστη που «ανέβασε» το συγκεκριμένο tweet και οι διευθύνοντες τη σελίδα, το έκαναν χωρίς κανένα ενδοιασμό. Απλώς έστειλαν ένα μήνυμα στον χρήστη, τον Άλμεντ Καν που είναι και μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Νότιου Tyneside, με το οποίο τον ενημέρωναν ότι τα στοιχεία του είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο ίδιος ο Καν χαρακτήρισε την κίνηση αυτή «Οργουελική» ενώ αρνείται την εμπλοκή του.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM