Εντυπωσιακό time lapse της NASA δείχνει τα χρώματα να στροβιλίζονται πάνω από τη Γη

Εντυπωσιακό time lapse της NASA δείχνει τα χρώματα να στροβιλίζονται πάνω από τη Γη Facebook Twitter
0

Σε ένα φαντασμαγορικό time lapse το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) συνέλαβε  εικόνες από τα εντυπωσιακά χρώματα που στροβιλίζονται πάνω από τη γη, ως αποτέλεσμα της «μείξης» της ανώτερης ατμόσφαιρας ανάμειξη με τα καιρικά φαινόμενα.

Στο βίντεο διακρίνονται τα χρώματα του κόκκινου και της σκουριάς που στροβιλίζονται περίπου 480 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης.

via GIPHY

Η NASA θα χρησιμοποιήσει το Ionospheric Connection Explorer (ICON) το επόμενο έτος για την καλύτερη κατανόηση των συνθηκών που προκαλούν αυτό το πολύχρωμο light show, που είναι γνωστό ως ατμοσφαιρική φωταύγεια.

via GIPHY

Το Βίντεο της ατμοσφαιρικής φωταύγεια δείχνει το εκπληκτικό αυτό φαινόμενο εν μέσω καταιγίδας, σέλατος  και φωτισμένων πόλεων ανά τον κόσμο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM