Το 2050 θα κάνουμε εικονικό σεξ με celebrities και κανονικό με ρομπότ

Το 2050 θα κάνουμε εικονικό σεξ με celebrities και κανονικό με ρομπότ Facebook Twitter
4

Η πλειονότητα των Βρετανών θα κάνουν σεξ με ρομπότ αντί για ανθρώπους τα επόμενα 35 χρόνια, υποστηρίζει έρευνα, σύμφωνα με την οποία μέχρι το 2030 ουκ ολίγοι θα επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις εικονικής πραγματικότητας, ενώ μέχρι το 2035 πολλοί θα είναι εκείνοι που θα διαθέτουν sex toys που θα αλληλεπιδρούν ψηφιακά.

Και το σεξ με ρομπότ θα είναι πιο συνηθισμένο από το σεξ με άνθρωπο, διατείνεται η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ενός sex shop.

Επίσης "προβλέπει" πως μελλοντικά το να κάνεις σεξ με κάποια διασημότητα, σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας πάντα, θα είναι κάτι όχι απλά πιθανό αλλά και συνηθισμένο.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ναι οκ σαν το Demolition Man που έκαναν σεξ με τα κράνη α ρε ζωάρα που περιμένει τις επόμενες γενιές !!!Και μετά από την συνεύρεση ρομπότ ανθρώπων θα λέμε να σας ζήσει το μίξερ !!! ΟΜG ....Γιατί????????????????????
Προφανώς οι δουλειά των sex shops και γενικά του sex industry είναι να βρίσκει τρόπους να προσφέρει στον καταναλωτή νέους τρόπους σεξουαλικής ευχαρίστησης.Η δουλειά των ηλεκτρολόγων είναι να επισκευάζουν κουζίνες...και η δουλειά των ιατρικών ερευνητών είναι να ασχολούνται με τα πράγματα που λες....
Δεν παύει να είναι θλιβερό και πάλι καθώς πιστεύω πως πιο πολλά χρήματα θα δίνονταν για αυτούς τους σκοπούς. Αυτό εννοούσα φυσικά, δεν πίστεψα ότι οι ιατρικοί ερευνητές άφησαν τις έρευνες και έβαλαν σκοπό της ζωής τους το εικονικό σεξ με διάσημους. Ας αποξενωθούμε λίγο περισσότερο λοιπόν.