Πόσο διαφορετικό θα είναι το νέο 3310; Οι πρώτες διαρροές για τα χαρακτηριστικά του είδαν το φως της δημοσιότητας

Πόσο διαφορετικό θα είναι το νέο 3310; Οι πρώτες διαρροές για τα χαρακτηριστικά του είδαν το φως της δημοσιότητας Facebook Twitter
5

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η εταιρία HMD (σ.σ. που διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του Nokia brand) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο 3310, το «θρυλικό» κινητό τηλέφωνο που παραμένει μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς για τους χρήστες χάρη στην αντοχή, την αξιοπιστία και την αυτονομία της μπαταρίας του.

Η νέα βελτιωμένη έκδοση έρχεται σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μια μοντέρνα συσκευή που θα έχει όμως τα χαρακτηριστικά της παλιάς- θα είναι σχεδόν άφθαρτη και θα έχει μεγάλης διάρκειας μπαταρία.

Σύμφωνα με το κινεζικό site Vtech, που ισχυρίζεται ότι περιήλθαν στην κατοχή του αποκλειστικές πληροφορίες, το νέο 3310 θα μοιάζει μεν στην εμφάνισή του με το παλιό, αλλά θα είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό.

Επίσης, σε αντίθεση με το αυθεντικό 3310, η οθόνη της νέας έκδοσης θα είναι έγχρωμη και μεγαλύτερη, ενώ τα πλήκτρα θα έχουν μικρές διαφορές στο σχεδιασμό τους.

Η νέα έκδοση του 3310 θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο και πράσινο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το καινούργιο Nokia 3310 θα είναι feature phone, όχι smartphone, κάτι που σημαίνει πως οι δυνατότητες πλοήγησης στο ίντερνετ θα είναι περιορισμένες. Επίπλέον, δεν πρόκειται να διαθέτει λειτουργικό σύστημα android κάτι που θα επιτρέψει στην τιμή του να μην ξεπερνά τα €60.

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρία HMD, θα γίνουν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Mobile World Congress.

Με πληροφορίες από Mashable

Τech & Science
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μετά από χρόνια στα smart, και με τα άθλια κολληματα στα Online περιβάλοντα και τις κρίσεις FOMO, και τον πρωϊνό καφέ δίχως πλέον γεύση από το πρωί, και την αγωνία μην και με βρούνε τα mails της δουλειάς...το κινητό αυτό θα είναι η επόμενη επιλογή σε κανα χρόνο (να ξεπληρώσω το S7 που σας μακακας αγόρασα πριν τα Χριστούγεννα). Ίσωςε πριν καταργήσω ολότελα το κινητό, μιμούμενος ένα παλίό συνεργάτη σε διαφημιστικ΄λη που ποτέ του δεν το θέλησε και δεν το έβαλε στο χέρι του. Και @Kostas δεν ειναι πλέον οι γιαγιάδες που το θέλουν ή θα το θέλουν. Θα είμαστε εμείς.
Μα γιατί;Πού είναι το κακό στο να εκμεταλλευόμαστε όλες τις δυνατότητες ενός smart phone;Γιατί να είναι καλύτερο για εσάς ενα κινητό με λιγότερες δυνατοτητες;Αν δεν είχατε το smartphone τι θα άλλαζε στην καθημερινότητά σας εκτός απο το οτι θα γινόταν δυσκολότερη;Το smartphone είναι ενα παρα πολυ καλό εργαλείο που μας λύνει τα χέρια και μας "σώζει" καθημερινά.Μεχρι και το πού βρίσκεται το λεωφορείο μας μπορούμε να ξέρουμε χάρη σε αυτο.Τώρα αν "κολλάμε" και εθιζομαστε στο Ίντερνετ,δεν νομίζω να λυθεί αυτο με το πέταγμα του κινητού. Δεν νομίζω να καλυτερέψει η γεύση του καφέ σας με την αλλαγή κινητού ή με την ολοκληρωτική εγκατάλειψή του.Οι υποχρεώσεις ακομα θα σας κυνηγούν,οι άλλοι ακομα θα σας ψάχνουν,τα mails ακομα θα έρχονται και εσείς ακομα θα "κολλάτε" με κατι,έστω διαφορετικής φύσης.Εγώ θα σας πρότεινα να κρατήσετε και να χαρείτε το τέλειό σας κινητό,να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις των mails για να τα βλέπετε όποτε θέλετε και απλα να το βάζετε στην τσέπη όταν δεν το χρειάζεστε.Ας μην δαιμονοποιουμε τόσο τη νέα τεχνολογία.Φτιάχτηκε για να μας υπηρετεί και το κανει θαυμάσια.Απο εκεί και πέρα,το πώς τη χειριζόμαστε εμεις είναι δικό μας θέμα..