Advertorial: Ο Dennis το ρομπότ ψάχνει το δρόμο για το σπίτι του

Advertorial: Ο Dennis το ρομπότ ψάχνει το δρόμο για το σπίτι του Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Advertorial: Ο Dennis το ρομπότ ψάχνει το δρόμο για το σπίτι του Facebook Twitter

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι άλλη από την εξαφάνιση του Dennis, του μυστηριώδους ρομπότ!

Σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ της εξαφάνισης αρχίζουν και ενώνονται καθώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ρομπότ ανήκει σε ένα αγοράκι. Μάλιστα το παιδί, με δική του πρωτοβουλία, βγήκε στους δρόμους και κόλλησε τις αφίσες που βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα παντού στην πόλη.

Κι αν κάποιος από εσάς – παραδόξως - δεν έτυχε ακόμη να συναντήσει μια από αυτές τις αφίσες, να σας ενημερώσουμε ότι ο Dennis είναι ένα ρομπότ με μεταλλικό χρώμα και ερπύστριες. Το ύψος του δεν ξεπερνά το μισό μέτρο για αυτό δεν αποκλείεται ακόμη και να περάσει απαρατήρητος μέσα στο πλήθος. Δεν περνούν, ωστόσο, απαρατήρητα τα μεγάλα μάτια του που εύκολα μαρτυρούν πόσο παιχνιδιάρης, άκακος και αξιαγάπητος είναι!

Φαίνεται λοιπόν πως, πίσω από την εξαφάνιση του Dennis, κρύβεται μια συγκινητική ιστορία για τη φιλία ενός παιδιού με ένα ρομπότ! Η αποφασιστικότητα, η πραγματική φιλία και η αγάπη είναι τα δυνατά όπλα του μικρού αγοριού στην αναζήτηση του Dennis. Χρειάζεται όμως και κάτι ακόμη... Χρειάζεται η βοήθεια και η ενέργεια όλων μας για να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το χαμένο ρομπότ ή τον έχει δει κάπου, μπορεί να στείλει τις πληροφορίες του στη σελίδα «Finding Dennis» που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό στο Facebook. Κάπου εκεί έξω, ένα ρομπότ είναι μόνο του και ψάχνει το δρόμο για το σπίτι του. Ας βοηθήσουμε όλοι να επιστρέψει ο Dennis στην οικογένειά του και να κάνουμε ένα παιδάκι χαρούμενο και πάλι!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ