Όχι ο James Franco δεν «χτύπησε» την Emma Watson στον λαιμό του, απλά παίζει με τον @indiangiver

Όχι ο James Franco δεν «χτύπησε» την Emma Watson στον λαιμό του, απλά παίζει με τον @indiangiver Facebook Twitter
0


 

Όταν ο James Franco πόσταρε στο Instagram (παλιά) φωτογραφία του με ένα όλοκαίνουργιο τατούαζ με το πρόσωπο και το όνομα της Emma Watson οι θαυμαστές του δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν είναι αληθινό ή όχι, κι αυτό που τους ενδιέφερε κυρίως ήταν να μάθουν αν οι δύο σταρ είναι μαζί.

 

Ο Franco όμως, που ξέρει πολύ καλά να παίζει με όλους μας, ανέφερε και τον καλλιτέχνη που το έφτιαξε, τον @indiangiver aka Cheyenne Randal, ο οποίος χρησιμοποιεί το Photoshop για να κοσμεί με λεπτομερή τατουάζ ηθοποιούς είδωλα όπως η Elizabeth Taylor με μια πανέμορφη πεταλούδα πάνω από ανοιγμένα φτερά αετού στον λαιμό της, η Marilyn Monroe με χρωματιστά λουλούδια στα γόνατα της, ο Johnny Cash με ψεύτικο τατουάζ "Promised Land" στο μέτωπο του. Ακόμα και η Πριγκίπισσα Diana εμφανίζεται με φουλ μανίκι.

 

Μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του έχει αναφορές στις Ινδιάνικες ρίζες του. Ο πατέρας του ήταν Σιου Λακότα και ζούσε στον καταυλισμό Rosebud στην Νότια Ντακότα, εξ ου και το όνομα indian giver που διάλεξε πριν το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.

 

"Δεν είναι και καμιά πρωτότυπη ιδέα" λέει ο Randall. "Οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες, όπως ο Mike Giant, σχεδιάζουν τατουάζ πάνω σε ανθρώπους εδώ και χρόνια. Όλοι αγαπάμε την φαντασία, την διαφυγή, το "και αν;" Αυτή είναι η δική μου εκδοχή ενός παράλληλου σύμπαντος, πως θα ήταν αυτοί οι άνθρωποι αν είχαν γεννηθεί σε μία άλλη εποχή."


 

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2013, όταν ο Randall έπειτα από ένα ατύχημα βρέθηκε καθηλωμένος στο κρεβάτι έχοντας διαλύσει το γόνατο του. Είχε παρακολουθήσει την ταινία "Η φωλιά του κούκου" και η ανία σε συνδυασμό με τα παυσίπονα τον έκαναν να αναρωτηθεί πως θα έμοιαζε ο Jack Nicholson μέ πολλά τατουάζ. Έπαιξε λοιπόν στο Photoshop και πόσταρε το αποτέλεσμα στον λογαριασμό του που τότε είχε μόλις λίγες χιλιάδες followers. Η ανταπόκριση στο Instagram ήταν τεράστια κι έτσι το συνέχισε. Πλέον ο λογαριασμός του μετράει πάνω από 100.000 followers. Ο Franco τον ανακάλυψε όταν ο Randall εισήγαγε τη Lana Del Ray στην πασίγνωστη εικόνα όπου φιλάει τον εαυτό σε έναν καθρέπτη και τον προσέγγισε για περαιτέρω συνεργασία,όπως πχ η φωτογραφία για το βιβλίο του.

 

Πρόσφατα ο Franco έστειλε στον Randall μια φωτογραφία ως μέρος ενός εικαστικού project και του ζήτησε να σχεδιάσει ένα υποτιθέμενο girlfriend tattoo για τον "χαρακτήρα" του σε ένα εμφανές σημείο στο σώμα του. "Λίγο καιρό πριν είχα δει αυτή την ταινία για το τέλος του κόσμου με τον Franco [This is the End, 2013], και παίζει μαζί του. Έτσι την διάλεξα. Τυχαία."

 


 

Πριν αρχίσει να βγάζει τα προς το ζην μέσω του Instagram (όπου πουλάει εκτυπώσεις και αναλαμβάνει παραγγελίες) ο Randall δούλευε από τα 18 ως ξυλουργός – τώρα είναι 37. "Είναι ωραία δουλειά αλλά το σώμα καταπονείται πολύ" λέει. Μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του έχει αναφορές στις Ινδιάνικες ρίζες του. Ο πατέρας του ήταν Σιου Λακότα και ζούσε στον καταυλισμό Rosebud στην Νότια Ντακότα, εξ ου και το όνομα indian giver που διάλεξε πριν το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. "Ήταν κάπως αντιφατικό ίσως αλλά σε κάνει να σκεφτείς "από που προέρχονται αυτές οι φράσεις;" Το όνομα είναι επίσης ένα λογοπαίγνιο, μια αναφορά στις δωρεές των τοιχογραφιών στο Rapid City's Art Alley τις οποίες δημιουργεί για την μη κερδοσκοπική οργάνωση Honor the Treaties που θέλει να κάνει πιο ορατά τα ζητήματα των Ινδιάνων μέσω της τέχνης. Τα έργα του Randall εμφανίζονται και στους τοίχους εγκαταλελειμένων σπιτιών καθώς κολλάει τεράστια φωτοαντίγραφα των έργων τέχνης του σε ετοιμόρροπα κτίρια.

 

Δεν το θεωρεί graffiti ούτε ανησυχεί μην τον πιάσουν. "Πρόκειται συνήθως για απομονωμένα κτίρια" λέει ο ίδιος κι αν κανείς το κάνει θέμα θα απαντήσει: "οι πρόγονοι μου ζούσαν στην γη αυτή μέχρι που ήρθατε εσείς και μας διώξατε, χτίσατε αυτόν τον αχυρώνα εδώ και τώρα είναι ετοιμόρροπος, τον στολίζω με τέχνη, που είναι το πρόβλημα;" Ακόμα κι η "παλιοχίππισα" μητέρα του τον ακολούθησε πρόσφατα, τοιχοκολλώντας έναν γιγαντιαίο Steve McQueen σε έναν εγκαταλλελειμένο αχυρώνα. Τώρα θέλει κι James Franco να παίξει μαζί του. Οι δυο τους σκοπεύουν σύντομα να τοιχοκολλήσουν κάτι, μένει να βρούνε το ιδανικό σημείο.

 


It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ