O Σουμάχερ δεν ανταποκρίνεται στα εξωτερικά ερεθίσματα

O Σουμάχερ δεν ανταποκρίνεται στα εξωτερικά ερεθίσματα Facebook Twitter
13

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι θεράποντες ιατροί του Σουμάχερ προσπαθούν να επαναφέρουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή από το κώμα στο οποίο βρίσκεται εξαιτίας του ατυχήματος που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου ενώ έκανε σκι, αλλά οι προσπάθειες είναι για την ώρα άκαρπες, αφού ο Σουμάχερ εμφανίζει μόνο ανακλαστικές συσπάσεις.

Η πληροφορία αυτή μεταδόθηκε από την γερμανική Bild Zeitung και αναμεταδόθηκε από το Sports Fox, οπότε αυτή η πληροφορία δεν είναι επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, συνεχίζει να περνάει τις ημέρες της στο πλάι του άντρα της, μιλώντας του. Όπως γράφει η γερμανική έκδοση, ασθενείς στην κατάσταση του Σουμάχερ έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης όταν ακούν συνέχεια μια γνώριμη φωνή. Οι ασθενείς που παραμένουν σε κώμα για πάρα πολύ καιρό δεν μπορούν να ξυπνήσουν, ή αν το κάνουν, παρουσιάζουν νοητική ανεπάρκεια και αλλαγές στην προσωπικότητα τους.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
@ H@rcKxps5sL@Ojy3 :Παραγραφοι,πες εκεινο πες το αλλο,αυτο με τα τρολλ δεν το πολυκαταλαβαινω γενικοτερα απο τοτε που το λενε ολοι ποτε καποιος τρολαρει?τελοςπαντων,το θεμα μας ειναι ο υπερτατος Μικαελ,ο καλυτερος επαγγελματιας πιλοτος μονοθεσιων που αυτη τη στιγμη περναει δυσκολα αυτος και η οικογενεια του και σε εκραξα που εξαιτιας αυτου του γεγονοτος εβγαλες τη φιλοσοφικη σου χολη περι φυσικων νομων και εκεντρικοτητας.Τι να πρωτο σχολιασει κανεις,οτι σκι και γενικα χειμερινα σπορ δε κανουν μονο οι πλουσιοι,οτι το να βγεις απο τη πιστα και να πας μονος σου στη αγρια φυση ειναι ποθος του καθενος σε οποιο αθλημα τετοιου ειδους απο σκι μεχρι ορεινη ποδηλασια,δηλαδη αν ειναι δυνατον;;;δηλαδη θες να μου πεις οτι αν το παθαινα π.χ. εγω,και γνωριζομασταν,θα ρχοσουν στο νοσοκομειο και θα μου λεγες,καλα να παθεις φιλε να μαθεις να εισαι εκεντρικος,να βγαινεις απο τη πιστα και να αψηφας τους φυσικους νομους,καλα να παθεις!!!και επειδη ο καθενας σε ενα μπλογκ,σε μια ιστοσελιδα που δινει τη δυνατοτητα σχολιασμου και συζητησης κρινεται απο αυτα που λεει,εσυ λοιπον εγραψες ενα σχολιο που κατα τη γνωμη μου ξεχειλιζει απο κομπλεξισμο,φθονο και γλιτσα σε εκραξα..προσβληθηκες κιολας..
Δεν θα το συνεχίσω. ειλικρινά με κούρασες.Η αντιπαράθεση μας είναι στείρα και η άποψη σου στερείται λογικής σειράς. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε.Και ναι, οι φυσικοί νόμοι είναι για όλους ίδιοι, και για μένα τον ίδιο(...που κάνω και extreme sports οπότε είμαι και εγώ ευάλωτος σε ατύχημα αλλά το αποδέχομαι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που επέλεξα να κάνω). Στα σενάρια που παραθέτεις δεν θα πάρω θέση γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις πως θα αντιδρούσα. Μιλάς με εικασίες.Έιπα και το ξαναλέω λοιπόν "..ακόμα και οι θεοί, και οι πάμπλουτοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους φυσικούς νόμους". ΤΕΛΕΙΑ....τώρα όσων αφορά την διαφορετικότητα της σκέψης μας αλλά και των απόψεων μας δεν θα τις αναγάγω σε προσωπικό επίπεδο όπως έκανες εσύ...Ούτε κομπλεξικό θα σε αποκαλέσω, ούτε φθονερό ούτε τίποτα από όλα αυτά. Συμφωνώ στο να διαφωνούμε. Δεν θα χαρακτηρίσω έναν άγνωστο ακόμα και αν είναι προσβλητικός(του ίδιου του του εαυτού αν το καλοσκεφτείς).Θεωρώ πως θα έπρεπε να αποβάλεις την επιθετικότητα σου,σε κάνει αντιπαθή. Με σαθρά επιχειρήματα,φωνές και κράξιμο(μια λέξη που προηγουμένος χρησιμοποίησες και δεν την πολυκαταλαβαίνω) δυστηχώς δεν πείθεις.Η κατείφια σου και το σύνδρομο του κυνηγημένου φανερώνουν άνθρωπο ιδιαίτερο, δεν θα επεκταθώ αλλά εκ βαθέων νομίζω πως εσύ ξέρεις καλύτερα(δεν είναι η δουλειά μου).Όσο για τον Σουμάχερ μακάρι να τον ξαναδούμε όρθιο. Του εύχομαι τα καλύτερα.
Βασικα το θεμα ειναι μονο για τον σουμαχερ,το λαθος μου ηταν που τολμησα να κραξω[κραζω=προγκάω,προγκάρω,φωνάζω γιούχα,καγχάζω,εκφράζω την αποδοκιμασία μου με θορυβώδεις χλευασμούς, με φωνές (γιούχα, αίσχος, ντροπή κτλ.),βγαζω καραμουζα σε καποιον,κρα κρα οπως κανει το κορακι,εκφράζω αποδοκιμασία κτλπ.]το πικροχολο σου σχολιο.Μεγα λαθος να προβοκαρω εναν χαιρεκακο και φιλοψογο ανθρωπο.Δεν θα ξαναεπαναληφθει.Ολα τα υπολοιπα που εγραψες ειναι αχρησιμευτα(κοινως για τα μπαζα).Υ.Γ. Οπως καταλαβαινεις το παιξα λιγο μπαμπινιωτης οπως εκανες και συ στη τελευταια σου απαντηση αλλα οχι και στις υπολοιπες..Εκ βαθεων λοιπον..γεια χαρα..
skaloubakas 12.2.2014 | 22:41 Δεν σε καταλαβαίνω. Καλή Τύχη παλικαράκι μου. Την χρειάζεσαι. Δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς την πραγματικότητα και πέραν αυτόυ γίνεσαι και αισχρός. Λυπάμαι για το επίπεδο σου.
άφοβα ναι, αλλά για επιχειρηματολόγησε αυτό που λες ή δεν σε παίρνει... Υπάρχει κανείς που να είναι υπεράνω των φυσικών νόμων; Πάντως εγώ υπάγομαι σε αυτούς, δεν ξέρω εσύ μπορεί να είσαι και εξωγήινος. Έισαι;
α... και κάτι άλλο. Που τον είδες τον φθόνο παλικαράκι μου; Μήπως δεν σου πήγε καλά η μέρα σου σήμερα και ξεσπάς εδώ μέσα; Ερώτηση κάνω υπογραμμίζω, όχι τοποθέτηση.Σε προκαλώ λοιπόν να απαντήσεις όχι όμως ως τρολ(κάποιος το προανέφερε..) αλλά ως σκεπτόμενως άνθρωπος...Αλλά τι λέω, θα πρέπει πρώτα να απαντήσεις στο αν η όχι είσαι εξωγηινος, αυτό είναι το δεύτερο σκέλος.Με Εκτίμηση Πάντα.
@Μαέβιους Παχατουρίδης : μου κανεις ερωτηση,μετα την απαντας μονος σου,μετα την αναλυεις την απαντηση σου που υποτιθεται εγω θα πρεπε να σου απαντησω και στο τελος με προσβαλεις κιολας σαν αποτελεσμα..κατι δε παει καλα με τη παρτη σου αρχηγε..μαλλον εχεις μπερδεψει τον τροπο που γινεται ο διαλογος.
ακόμα και έτσι να είναι επιχείρησε να κάνει... δεν πήγε να βάλει ετικέτες ούτε να βρύσει αγνώστους δίχως καν να συζητήση τι τον ενοχλεί μαζί τους. Μια χαρά επιχειρηματολόγησε. Μπορείς να το κάνεις και εσύ. Εξάλλου σε προκάλεσα. Λες για τον φίλο "κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου αρχηγέ" εμένα με είπες γλοιώδη... Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι φθόνο μόνο εσύ βγάζεις εδώ πέρα και κανείς άλλος. Και σε ξαναπροκαλώ, επιχειρηματολόγησε.
και δεν νομίζω να σε πρόσβαλε, μια σύνθεση έκανε. Έιδε το πως απάντησες δίχως συσχετισμούς και επιχειρήματα και το κυριότερο με αγένια.Μόνο να προκαλέσεις θα μπορούσες με αυτά τα σχόλια. Αυτοί οι άνθρωποι στο διαδύκτιο χαρακτηρίζονται ως trols.Μήπως θα έπρεπε να κάνεις πρώτα την αυτοκριτική σου και να δεις με άλλο μάτι το θέμα; Και μια παράκληση από καρδίας, σταμάτα να γίνεσαι προσβλητικός...Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις απλά αποχώρησε, καλή καρδιά!!!