Νεϊμάρ: Το «χρυσό» συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ- 500.000 ευρώ για κάθε story για τη Σαουδική Αραβία

Νεϊμάρ: Το «χρυσό» συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ- 500.000 ευρώ για κάθε story για τη Σαουδική Αραβία Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ, με τον σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία να έχει συμφωνήσει και με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει το Associated Press.

Μάλιστα φαίνεται πως η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ στη χώρα καθώς οι Σαουδάραβες φαίνεται πως συμφώνησαν σήμερα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σταρ στο ποσό των 90 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό θα αποτελέσει ρεκόρ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, σε άλλη μία κίνηση που δείχνει την προσπάθεια των Αράβων να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στη χώρα τους.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, πολλά λεφτά αναμένεται να πάρει και ο ίδιος ο Νεϊμάρ καθώς το συμβόλαιο -διάρκειας 2+1 χρόνων- που θα υπογράψει, τού εξασφαλίζει 100 εκατομμύρια ετησίως συν 20 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους.

Μεταξύ άλλων, το συμβόλαιο που προσφέρει η Αλ Χιλάλ προβλέπει για τον Νεϊμάρ μπόνους, έξτρα αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο και ένα πολύ μεγάλο σπίτι με όλες τις ανέσεις.
 
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Footmercato, «οι απολαβές του θα είναι παρόμοιες ή σχεδόν ίδιες με αυτές του Καρίμ Μπενζεμά (200 εκατ. ευρώ ετησίως) καθώς θα έχει τον έλεγχο των δικαιωμάτων του της εικόνας του». Όπως αναφέρεται «θα λάβει από 300 έως 400 εκατ. ευρώ κατανεμημένα κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του». 

Εκτός από τον μισθό του, ο Νεϊμάρ θα έχει και άλλα μεγάλα οφέλη στη Σαουδική Αραβία. Έτσι, θα μένει σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι με προσωπικό, θα έχει στη διάθεσή του ένα ιδιωτικό αεροπλάνο όπως συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για κάθε νίκη της Αλ Χιλάλ θα εισπράττει 80.000 ευρώ, ενώ θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε story ή ανάρτηση που δημοσιεύεται στα προσωπικά του social media και προωθεί τη Σαουδική Αραβία.
 
Πρόκειται, σύμφωνα με το Footmercato, για τη λίστα που πρότεινε ο ίδιος ο Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ και έκανε δεκτή ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Associated Press

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ