Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Ο αγώνας ήταν χάλια, δεν είχα καμία όρεξη»

Μίλτος Τεντόγλου για χρυσό μετάλλιο: «Ο αγώνας ήταν χάλια, δεν είχα καμία όρεξη» Facebook Twitter
Μίλτος Τεντόγλου, φωτ: Eurokinissi
0

Μετά τη νίκη του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γλασκόβη ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τον χαρακτηριστικό του τρόπο. «Πολύ κακός αγώνας», είπε.

«Ο αγώνας ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Δεν είχα καμία όρεξη. Ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έβγαινε το άλμα, η επίδοση» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου.  

«Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά είναι νέα, δεν έχουν κερδίσει και είναι πιο πεινασμένα από εμένα. Εγώ πρέπει να βρω μια όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη. Ήταν περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου», συμπλήρωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής. 

«Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο» σημείωσε. «Κρατάω ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες, ο αγώνας ήταν χάλια» κατέληξε ο Έλληνας αθλητής. 

Ο αγώνας του Μίλτου Τεντόγλου στη Γλασκόβη

Η μάχη με τον Ιταλό Φουρλάνι, για το χρυσό μετάλλιο έκοψε την ανάσα μέχρι την τελευταία στιγμή ωστόσο το πρώτο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8:22 ήταν αυτό τελικά που έκρινε το αποτέλεσμα της σημερινής μάχης του. 

Στη δεύτερη προσπάθεια ο Τεντόγλου έκανε άλμα 7.94 ενώ ήταν άκυρη η τρίτη του προσπάθεια. Άλμα στα 8.15μ έκανε ο Έλληνας αθλητής στην τέταρτη προσπάθειά του. Στα 8.11 η 5η προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής πήδηξε στα 8,19μ. στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ