Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Το συγκλονιστικό αντίο από τον μικρό του γιο

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Το συγκλονιστικό αντίο από τον μικρό του γιο Facebook Twitter
0

O Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο σκορπίζοντας θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό ενώ η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο. Ο εντεκάχρονος γιος του, Χοσέ Ρέγιες Λόπεζ είπε αντίο στον πατέρα του ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα Instagram:

«Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά... Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!"

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM