Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό νεανίδων, η Ελλάδα

Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό νεανίδων, η Ελλάδα Facebook Twitter
0

Το πρώτο της μετάλλιο κατέκτησε το πρωί η Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που διεξάγεται στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Η εθνική ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση στο κόμπο, με τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία Παπαναστασίου, να συγκεντρώνουν 84,1332 βαθμούς.

Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό νεανίδων, η Ελλάδα Facebook Twitter

Στο αγώνισμα μετείχαν συνολικά πέντε χώρες, με την Ισπανία να αναδεικνύεται νικήτρια με 88,2332β. και την Ιταλία να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο με 85,0668β.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται το απόγευμα και η Ελλάδα έχει εξασφαλισμένο άλλο ένα μετάλλιο, στο Highlight, όπου μετέχουν μόνο τρεις ομάδες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ