To «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές - «Οι νέοι μας ήρωες»

To «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές - «Οι νέοι μας ήρωες» Facebook Twitter
0

Μήνυμα στα ελληνικά, μέσω Twitter, έστειλε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη των πρώτων γραμμών ενάντια στον κορωνοϊό, με κίνδυνο της δική τους υγεία.

«Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές , όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε», αναφέρεται στο μήνυμα. 

«Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη η οικογένειά Αντετοκούνμπο έστειλε δέκα χιλιάδες μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου, ως προσφορά στην μάχη κατά του κορωνοϊού. 

«H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM