Δυστύχημα σε πίστα εθνικού πρωταθλήματος στη Βραζιλία- Δύο μοτοσικλετιστές νεκροί

Βραζιλία: Δύο νεκροί αναβάτες στο εθνικό πρωτάθλημα Moto 1000 GP Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Δύο μοτοσικλετιστές σκοτώθηκαν στην πίστα του εθνικού πρωταθλήματος, Moto 1000 GP στη Βραζιλία.

Πρόκειται για τους μοτοσικλετιστές Αντρέ Βερίσιμο Καρντόσο και Ερίκο Βερίσιμο ντα Ρόχα, οι οποίοι σκοτώθηκαν έπειτα από μια τρομακτική σύγκρουση στην πίστα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, σε αγώνα της κατηγορίας Moto1000 GP, με τη στιγμή να καταγράφεται σε βίντεο.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Βερίσιμο Καρντόσο βρέθηκε πεσμένος στη μέση της πίστας Autódromo de Cascavel, με τη μοτοσυκλέτα του λίγα μέτρα μακριά του. Στο βίντεο φαίνεται ο πεσμένος αναβάτης μηχανής να σηκώνει το χέρι του σε μία προσπάθεια να κάνει νόημα στους επερχόμενους αναβάτες ώστε να μην τον χτυπήσουν, όμως ο Ερίκο Βερίσιμο ντα Ρόχα δεν κατάφερε να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο βίαια που κι οι δυο εκσφενδονίστηκαν μακριά. Το ιατρικό προσωπικό της πίστας έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες αναβάτες μηχανής, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των ιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Στο μεταξύ, ανακοίνωσε εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή για το τραγικό συμβάν. «Η Moto1000GP ανακοινώνει το θάνατο του αναβάτη Αντρέ Βερίσιμο Καρντόσο, που ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα με τον αναβάτη Ερίκο Βερίσιμο ντα Ρόχα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κατηγορίας GP 1000 αυτήν την Κυριακή το απόγευμα κατά τη διάρκεια του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος μοτοσικλέτας Βραζιλίας στο Cascavel (PR)».

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM