Tο Vanity Fair μίκρυνε το σαγόνι της Rumer Willis και εκείνη αντέδρασε με οργισμένο μήνυμα

Tο Vanity Fair μίκρυνε το σαγόνι της Rumer Willis και εκείνη αντέδρασε με οργισμένο μήνυμα Facebook Twitter
2

Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο Instagram, επέλεξε η Rumer Willis να αντιδράσει και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στο Vanity Fair που κατηγορείται πως μίκρυνε αισθητά το σαγόνι της στο photoshop.

"Ο φωτογράφος έκανε photoshop στο πρόσωπό μου για να κάνει το σαγόνι μου μικρότερο και θεωρώ ότι είναι πολύ προσβλητικό για οποιονδήποτε να προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που δείχνω τόσο δραστικά. Λατρεύω τον τρόπο που δείχνω και δεν θα υποστηρίξω όποιον αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει το πώς είμαι θέλοντας να με κάνει όμορφη. Έστω και αν δεν το συνειδητοποιούν, είναι μια μορφή bullying, την οποία δεν θα υποστηρίξω." έγραψε η νεαρή ηθοποιός η οποία ζητά από όσους φίλους της έχουν κάνει share τη φωτογραφία να την αφαιρέσουν.

Οι φωτογράφοι που υπογράφουν την επίμαχη εικόνα είναι οι Mark Williams και Sara Hirakawa και η συγκεκριμένη δουλειά έγινε για το Vanity Fair του Μαΐου. Οι αδελφές Willis φωτογραφήθηκαν για 18σέλιδο spread περιοδικού αφιερωμένα σε διάφορα διάσημα αδέλφια.

Tο Vanity Fair μίκρυνε το σαγόνι της Rumer Willis και εκείνη αντέδρασε με οργισμένο μήνυμα Facebook Twitter

Η ηθοποιός έχει εξομολογηθεί πρόσφατα τη μάχη που έδωσε με τον εαυτό της για το σώμα της και είπε πως παλιά δεχόταν τόσα χλευαστικά σχόλια για το πρόσωπό της που είχε σκεφτεί να κάνει πλαστική εγχείρηση.

Οι φωτογράφοι Mark Williams και Sara Hirakawa είπαν στο Cut πως το ρετούς που έγινε στη φωτογραφία σκοπό είχε να επιλύσει κάποια παραμόρφωση με τη χρήση ενός ευρυγώνιου φακού, και όχι για να αλλάξει ή να τροποποιήσει το πρόσωπο κανενός.

Μας λυπεί που η Rumer αισθάνεται  έτσι σχετικά με την εικόνα και ελπίζουμε να κατανοήσει πως η πρόθεση μας δεν ήταν να αλλάξουμε την εμφάνισή της.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά, φέτος μπορεί να μην έκανε ακόμη πλαστική αλλά στο παρελθόν έχει προφανέστατα υποβληθεί σε πολλές πλαςτικές: εγχείριση μίκρυνσης του σαγονιού της, το πάνω μέρος των χειλιών της από μια γραμμούλα έγινε σωσίβιο και κάτι άλλο έχει κάνει γιατί το αριστερό της μάτι κλείνει πλέον μόνιμα και περίεργα.