Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος στην Ελλάδα ο Σαββίδης»!

Ολυμπιακός: «Κλόουν και φιλοξενούμενος στην Ελλάδα ο Σαββίδης»! Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Αντιδράσεις προκαλεί η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ως απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Ιβάν Σαββίδης στη διοίκηση της ομάδας.

Η  ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση της αναφέρεται στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ¨φιλοξενούμενο» στην Ελλάδα και κλόουν.

 «Δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στην χώρα μας»,, αναφέρεται στην ανακοίνωση και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται αυτή η έκφραση για τον ποντιακής καταγωγής Πρόεδρο του δικεφάλου.

 

Ο κ. Σαββίδης δήλωσε προσβεβλημένος από τους χαρακτηρισμούς προσθέτοντας ότι "τα χρήματα που έχω επενδύσει εγώ στη χώρα αυτά τα τέσσερα χρόνια άλλοι δεν τα έχουν επενδύσει σε όλη τους τη ζωή".

 

 

Χθες από την επεισοδιακή συνεδρίαση της διεύρρευσαν οι εξής διάλογοι:

 

Σαββίδης: "Εγώ ήρθα εδώ από τη Ρωσία για να βοηθήσω όσο μπορώ για να βρούμε μία λύση. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση. Συμφωνώ με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες. Δεν βλέπω εδώ τον κύριο Μαρινάκη".

Γιαννίκος: "Έχει λόγο που δεν έχει έρθει ο κύριος Μαρινάκης"

Σαββίδης: "Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ είσαι υπάλληλος και με υπαλλήλους δεν μιλάω"

Θεοδωρίδης: "Και σε μένα λες να μη μιλάω"

Σαββίδης: "Εσύ δεν είσαι υπάλληλος. Μπορείς να μιλάς. Αλλά σε κάθε περίπτωση ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες".

Στο σημείο αυτό έκανε παρέμβαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φώναξε: «Έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο», για να ακολουθήσει το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά: «Ντροπή τι είναι αυτά τα πράγματα»!

 Ο Ιβάν Σαββίδης είπε στη συνέχεια: «Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για την νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Αν εκεί το διέκοπτε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Όμως ο Παππάς δεν ήθελε να το διακόψει για τους δικούς του λόγους και να κάνει τα δικά του»!

Θεοδωρίδης: «Πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές αλλά οι οπαδοί στην Τούμπα».

Σαββίδης: «Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές και να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι για να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται»!

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Απολαμβάνω πολύ το ποδόσφαιρο ως απλός τηλεθεατής. Νομίζω πως αν ζούσα στην Αγγλία ή την Ισπανία θα παρακολουθούσα και τα τοπικά πρωταθλήματα, τώρα περιορίζομαι στους αγώνες του Chapmions League και τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη (κάπου εκεί εξαντλείται το προσωπικό μου ενδιαφέρον).Η όλη φάση με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι φανταστική. Ο πόλεμος παραγόντων είναι για γέλια, ενώ η πολιτεία είναι ανύπαρκτη, όπως ήταν πάντα. Δεν μπορώ όμως να ακούω εξυπνάδες του στυλ "να διακόψουν το πρωτάθλημα", "να βγάλουν τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη" και άλλες τέτοιες υπερφίαλες σαχλαμάρες. Τα μέτρα αυτά έχουν νόημα ΜΟΝΟ όταν είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου τόσο από την Πολιτεία όσο και από τους εμπλεκόμενους αθλητικούς φορείς. Έτσι έγινε στην Αγγλία (σε αντίθεση με απλοϊκές ερμηνείες που δίνει ο κόζμος). Η τιμωρητικότητα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα όταν είναι αποσπασματική. Δείτε φέτος για παράδειγμα. Ρεκόρ επεισοδίων σε μεγάλους μάλιστα αγώνες κι ενώ τα πρόστιμα και οι τιμωρίες αυξήθηκαν δραματικά (και καλά).Τέσπα, δεν περιμένω τίποτα από την Πολιτεία. Ποτέ δεν θα περίμενα, ειδικά από αυτό το Τσίρκο, αλλά η μάχη των παραγόντων είναι το κάτι άλλο.