Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Ντοπέ η Σαράποβα

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Ντοπέ η Σαράποβα Facebook Twitter
10

Όλοι πίστευαν πως η Μαρία Σαράποβα θα ανακοίνωνε απόψε στη Συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει, πως αποσύρεται από τα γήπεδα του τένις. Τελικά τα όσα είπε προκαλούν παγκόσμιο σοκ στο χώρο του αθλητισμού και μεταδίδονται με έκτακτα λεπτό προς λεπτό από τα διεθνή μέσα που είχαν κληθεί στο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες από τη μανατζέρ της.

H Μαρία Σαράποβα άφησε άφωνο όλο το πλήθος στην αίθουσα καθώς ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στο Australian Open.

Η διάσημη τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε το αντι-ισχαιμικό φάρμακο Mildronate το οποίο της είχε συστήσει ο γιατρός της και είπε ότι έκανε χρήση για πρώτη φορά το 2006 μετά από προβλήματα υγείας.

 

"Είμαι πολύ ανοιχτή και ειλικρινής για πολλά πράγματα, παίρνω μεγάλη ευθύνη στη δουλειά μου και τώρα έκανα ένα τεράστιο λάθος", είπε μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους που έσπευσαν να καλύψουν την έκτακτη συνέντευξη στο Λος Άντζελες.


"Ξέρω πως τώρα θα αντιμετωπίσω τις συνέπειες και δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο, και πραγματικά ελπίζω να έχω άλλη μια ευκαιρία" πρόσθεσε και ζήτησε συγγνώμη για την απογοήτευση που προκάλεσε στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Ωστόσο πρόσθεσε πως μέχρι και το τέλος του 2015 το φάρμακο που έπαιρνε δεν ήταν μέσα στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες και πως αν και η WADA της είχε στείλει ενημερωτικό email εκείνη δεν το άνοιξε ποτέ.


Η Μαρία Σαράποβα είναι Ρωσίδα επαγγελματίας παίκτρια τένις, κάτοχος 5 Γκραν Σλαμ στο απλό και κάτοχος της κορυφής στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες. Στα τέλη του 2006 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του τένις στον κόσμο.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη συνέντευξη τύπου:

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Ντοπέ η Σαράποβα Facebook Twitter
Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Ντοπέ η Σαράποβα Facebook Twitter
Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Ντοπέ η Σαράποβα Facebook Twitter
Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό - Ντοπέ η Σαράποβα Facebook Twitter

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM