Ο 16χρονος Εμμανουήλ Καραλής μόλις κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων στο άλμα επί κοντώ

Ο 16χρονος Εμμανουήλ Καραλής μόλις κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων στο άλμα επί κοντώ Facebook Twitter
1

Στην κορυφαία διοργάνωση κλειστού στίβου εντός συνόρων, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είχαμε πριν λίγο μια παγκόσμια επιτυχία του 16χρονου αθλητή Εμμανουήλ Καραλή.

Ο Καραλής κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων στο άλμα επί κοντώ με 5,53 και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του αθλήματος που έχουν κατακλύσει το στάδιο.

Το 5,53 του Καραλή καταρρίπτει μετά από 12 χρόνια το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ  του Αργεντινού Χερνάν Καραβίγιο που ήταν 5.51 μ. από το 2004.

Ο 16χρονος άλτης αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα του ελληνικού στίβου με εκπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και ειναι και "ολιγον σκουροχρωμος" ο καταπληκτικος αυτος πιτσιρικας ! Στην περιπτωση του δεν προκειται βεβαια να βγει καποιος "ελληναρας" να αμφισβητησει την ...εληνικοτητα του ! Οπως δεν βγηκε κανεις στην περιπτωση του Γιαννακη του Αντετοκουμπο ( ο οποιος δεν ειχε καν εστω εναν ελληνα γονιο)! Η στην περιπτωση του Σοφοκλη Σκορτσιανιτη,λιγο παλιοτερα ! Πριν απο λιγα,ομως,χρονια,καποιοι ελληναρες "χαλουσαν τον κοσμο"για να μην σηκωσουν την ελληνικη σημαια καποιοι αριστουχοι μαθητες οι οποιοι ηταν ,μεν,γεννημενοι και μεγαλωμενοι στην Ελλαδα,αλλα ειχαν....αλβανικη καταγωγη ! Τι να γινει,ομως.Ετσι ειναι τα πραγματα για καποιους.Η "ελληνικοτητα"η μη ενος παιδιου αξιολογειται βασει του αν εχει υψηλες αθλητικες επιδοσεις η οχι ! Απο τον βαθμο δημοσιας προβολης καθε παιδιου,δηλαδη !Μαλλον θα πρεπει να επεκταθει ελαφρα το γνωστο παλιο ανεκδοτο :"Εγω δεν ειμαι ρατσιστης.Αυτοι ειναι μαυροι.Και δεν ειναι καν διασημοι"!!