Βίντεο: Νεαρός μπασκετμπολίστας με ένα χέρι σκοράρει το πρώτο καλάθι της καριέρας του και το γήπεδο τρελαίνεται

Βίντεο: Νεαρός μπασκετμπολίστας με ένα χέρι σκοράρει το πρώτο καλάθι της καριέρας του και το γήπεδο τρελαίνεται Facebook Twitter
0

Στους λάτρεις του αμερικανικού και δη του κολεγιακού μπάσκετ, η ιστορία του Αμερικανού Ζακ Χόντσκινς είναι λίγο ή πολύ γνωστή. Παρότι γεννήθηκε χωρίς αριστερό χέρι, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να διακριθεί στο αγαπημένο του άθλημα με αποτέλεσμα όχι μόνο να θεωρείται αρκετά καλός, αλλά και να κερδίσει πέρυσι μία θέση στην κολεγιακή ομάδα των Florida Gators.

Παρότι όμως κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο καλάθι στα λεπτά που αγωνίστηκε και φέτος αστόχησε στις τρεις πρώτες προσπάθειες που επιχείρησε, εχθές ήρθε η δική του στιγμή.

Στον αγώνα απέναντι στο Τζάκσονβιλ, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο με μια reverse και πέτυχε ένα φοβερό καλάθι, κερδίζοντας και το φάουλ. Το γήπεδο τρελάθηκε και οι συμπαίχτες του άρχισαν να χορεύουν στον πάγκο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ζακ, είναι ένας σπουδαίος νέος που έχει καταφέρει να ξεπεράσει μια απίστευτη δυσκολία στη ζωή του», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Mike White και πρόσθεσε: « Είναι ένας πολύ συμπαθητικός νεαρός. Μπορούσες να το καταλάβεις από το θόρυβο που έκανε το γήπεδο όταν σκόραρε. Ήταν μια εκπληκτική στιγμή για την ομάδα και για τον Ζακ. Είμαι πολύ περήφανος, πολύ χαρούμενος γι' αυτόν».

 Δείτε το βίντεο:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ