Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Φελπς

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Φελπς Facebook Twitter
0

Ο ζωντανός θρύλος της κολύμβησης ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter πως αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα, που όπως λέει θα τον μάθε να καταλαβαίνει καλύτερα τον εαυτό του. Είχε προηγηθεί πριν από μια εβδομάδα η δεύτερη σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Έγραψε στο twitter:

"Γνωρίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι ενώπιον της δικαιοσύνης και είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πρόκειται να λάβω μέρος σε ένα πρόγραμμα που θα μου παράσχει τη βοήθεια που χρειάζομαι, με σκοπό να κατανοήσω περισσότερο τον εαυτό μου".

"Η κολύμβηση είναι το σημαντικότερο μέρος της ζωής μου, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου σε μένα ως άτομο, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μάθω από αυτή την εμπειρία και να έχω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον".

"Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των πράξεων μου και παίρνω την πλήρη ευθύνη. Ξέρω ότι αυτά τα λόγια μπορεί να μην σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM