Ο Σάντος ανέλαβε την Πορτογαλία

Ο Σάντος ανέλαβε την Πορτογαλία Facebook Twitter
1

Την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας της Ελλάδας από το 2010 ως και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Δηλώσεις με αφορμή την εξέλιξη αυτή έκανε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος προέβλεψε ότι ο Σάντος, τον οποίο χαρακτήρισε «σοφό άτομο»,  θα τα καταφέρει στην Πορτογαλία και πρόσθεσε: «Είναι ένας καλός προπονητής και οι παίκτες τον αγαπούν. Είναι πραγματικά καλός προπονητής και είναι μία καλή επιλογή».

Όπως είπε «όλοι οι παίκτες ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Ήταν εξαιρετική για την Ελλάδα η επιλογή του Φερνάντο Σάντος και καταφέραμε να περάσουμε στα νοκ-άουτ ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012 και πρόσφατα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια