Η Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ

Η Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ Facebook Twitter
2
Η Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ Facebook Twitter

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που τα δυνατά ατού των δύο ομάδων είχαν κλειστεί πολύ καλά από τους αντιπάλους τους το ματς κύλησε χωρίς γκολ ως το 90' και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Οι Αργεντίνοι με τον Ιγκουαΐν ίσως να έφτασαν λίγο πιο κοντά στο να προηγηθούν, αλλά έστειλε την μπάλα με προβολή λίγο άουτ στο 78'. Στο 90ο λεπτό ο Ρόμπεν έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία. Έκανε μια από τις γνωστές του επελάσεις, αλλά ο Μασεράνο τον έκοψε με φοβερό τάκλιν στη μικρή περιοχή.

Και στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έκαναν κάποιες ευκαιρίες, όμως γενικά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. O Ρόμπεν προσπάθησε να φανεί λίγο περισσότερο, αλλά ο Μασεράνο ήταν εκεί όποτε και αν χρειάστηκε.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Φλααρ ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ολλανδίας στο ματς έχασε το πρώτο πέναλτι της ομάδας του και το τρίτο ο Σνάιντερ. Οι Αργεντινοί ευστόχησαν σε όλα και έτσι κέρδισαν το παιχνίδι και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου τους περιμένουν ήδη οι Γερμανοί. Μεγάλος πρωταγωνιστής λοιπόν ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Ρομέρο που απέκρουσε δύο πέναλτι.

Η Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ Facebook Twitter
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Και τωρα στον τελικο Γερμανια - Αργεντινη.Η πλουσιοτερη χωρα της Ευρωπης με μια πτωχευμενη χωρα της Νοτιας Αμερικης !Πλουσιοι εναντιον φτωχων !Ακομη και αν δεν υπηρχαν ολα τα λοιπα ιστορικα εθνικα χαρακτηριστικα τα οποια κανουν απεχθεις τους Γερμανους και συμπαθεις τους Αργεντινους,αυτο θα εφθανε για να ειναι,για εμας τους ελληνες,η Αργεντινη η ομαδα της καρδιας μας !Vaya con Dios Argentina !