Στους 10 παίκτες-αποκάλυψη ο Μανωλάς, σύμφωνα με τον Guardian

Στους 10 παίκτες-αποκάλυψη ο Μανωλάς, σύμφωνα με τον Guardian Facebook Twitter
1

 Στους 10 παίκτες-αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου συμπεριέλαβε τον Έλληνα Κώστα Μανωλά ο «Guardian».

Ο Μανωλάς είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη που δεν αγωνίζεται στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, το Αγγλικό, το Ισπανικό, το Γερμανικό, το Ιταλικό και το Γαλλικό), αναφέρει ο Guardian για τον 23χρονο σέντερ μπακ.

Σημειώνεται μάλιστα ότι αρκετές είναι οι ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για Έλληνα διεθνή πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό το ενδιαφέρον αναμένεται να αυξηθεί μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ.

Ο Guardian, φαίνεται να φλερτάρει με την ιδέα απόκτησης του 23χρονου από μια αγγλική ομάδα αφού όπως αναφέρει, θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό κεντρικό αμυντικό ακόμα και σε ομάδα της Premier League.

Oι υπόλοιποι 9 παίκτες είναι οι: Χουάν Κάρλος Παρέδες (Εκουαδόρ), Ένερ Βαλέντσια (Εκουαδόρ), Ντιβόκ Όριτζι (Βέλγιο), Μουχάμεντ Μπέσιτς (Βοσνία), Χοσέ Χουάν Βάσκες (Μεξικό), Τσαρλς Αράνγκις (Χιλή), Τζιανκάρλο Γκονζάλες (Κόστα Ρίκα), Άχμεντ Μούσα (Νιγηρία), Χοσέ Μαρία Χιμένες (Ουρουγουάη).

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Γεια σου Προεδρε/(?)/Δημαρχε Μαρινακη !Εξακολουθουν να "γεννανε τα κοκκορια σου"!!Θα τον μοσχοπουλησεις και αυτον ,οπως τον Κωστακη τον Μητρογλου !Ευτυχως ,δηλαδη,διοτι ο "Θρυλος", χωρις υπερβολη, χρειαζεται εξη-επτα "πρωτοκλασατους"παικτες εφετος."Ναχουμε να δινουμε" που λεει και ο λαος της Θυρας 7 !!!