Στη Μαδρίτη το Final Four του 2015

Στη Μαδρίτη το Final Four του 2015 Facebook Twitter
0

O ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ότι το επόμενο Final Four, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες θα είναι το «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες», έδρα της Ρεάλ και χωρητικότητας 15.000 θεατών. Τελευταία φορά που που έχει φιλοξενήσει Final Four η πόλη ήταν το 2008, ενώ τελικό είχε διοργανώσει το 1968 (όπως και τρεις διπλούς τελικούς, το 1963, το 1964 και το 1965).

Οι δηλώσεις του Μπερτομέου:

"Καλό απόγευμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ρεάλ και στη Μακάμπι για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν χθες.

Παράλληλα είμαστε περήφανοι για την ανακοίνωση που θα κάνουμε. Το φάιναλ-φορ της επόμενης σεζόν θα είναι στη Μαδρίτη. Είναι το γήπεδο που παίζει η Ρεάλ, στο κέντρο της πόλης. Είναι το ίδιο κλειστό που είχε διοργανωθεί η διοργάνωση του 2008.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την απόφαση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιθύνοντες στη Μαδρίτη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πολλές αιτήσεις για τη διεξαγωγή φάιναλ-φορ. Ηδη μπορούμε να πούμε ότι έχουμε τόσες αιτήσεις ώστε μπορούμε να κάνουμε φάιναλ-φορ ως το 2022", είπε ο Μπερτομέου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Μαζί με την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας θα κολυμπήσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο νομάρχης του Παρισιού - Άγνωστο αν θα βουτήξει μαζί τους και ο Εμανουέλ Μακρόν
NEWSROOM