Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

Οπαδοί "επισκέφθηκαν" την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Οπαδοί "επισκέφθηκαν" την προπόνηση του ΠΑΟΚ Facebook Twitter
1

Τριάντα περίπου μέλη των συνδέσμων του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε χθες το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας όπου έκανε προπόνηση ο Δικέφαλος του Βορρά για να διαμαρτυρηθούν για την άσχημη κατάσταση που παρουσίασε η ομάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και την 3η σερί ήττα εκτός έδρας.

Η συζήτηση ήταν σύντομη και το μήνυμα των οπαδών, σε ήρεμο κλίμα, ήταν το εξής: «Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι' αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ' οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας, οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς, ελάτε στην εξέδρα μας».

Όπως γράφει η Καθημερινή, η αντιπροσωπεία των οπαδών απευθύνθηκε κυρίως στην τριάδα των αρχηγών του ΠΑΟΚ (Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Αθανασιάδης), ζητώντας... διευκρινίσεις για τα αποδυτήρια. Κυρίως αυτός που δέχθηκε «παρατηρήσεις» και παράπονα ήταν ο Κατσουράνης. Υπάρχουν φήμες για άσχημο κλίμα μεταξύ των παικτών, ειδικά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και πλέον παίζουν οι νεοαποκτηθέντες και όχι αυτοί που ήδη βρίσκονταν στο ρόστερ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε και αυτός στη συζήτηση και είπε ότι αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να βγει σε καλό.

1

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια