“Η ζωή του Σουμάχερ δεν κινδυνεύει πλέον”

“Η ζωή του Σουμάχερ δεν κινδυνεύει πλέον” Facebook Twitter
1

 

Ο Σουμάχερ διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του σύμφωνα με όσα δήλωσε εξερχόμενος από το νοσοκομείο ο φίλος του Γερμανού πρώην πρωταθλητή οδηγού της Φόρμουλα 1 Φιλίπ Στράιφ. Όπως αναφέρει η Telegraph, ο Στράιφ είπε ότι ο χειρουργός του Σουμάχερ Ζεράρ Σαγιάν, τον ενημέρωσε πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.


«Δεν είμαι γιατρός. Επαναλαμβάνω τι μου είπε ο Ζεράρ Σαγιάν, δηλαδή, πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του», είπε ο Στράιφ στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ πλέον όλοι αναμένουν την επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται ο Σούμι. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM
Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM