Συγκινητική εκδήλωση αγάπης από φαν της Άρσεναλ στο Βιετνάμ.

Συγκινητική εκδήλωση αγάπης από φαν της Άρσεναλ στο Βιετνάμ. Facebook Twitter
0

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ στο Βιετνάμ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στη χώρα στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ασία και είδαν ένα φανατικό οπαδό, να τους υποδέχεται με έναν μοναδικό τρόπο. Ο 20χρονος Βου Ξαν Τιενγ, έτρεχε επί πολύ ώρα δίπλα στο πούλμαν της ομάδας, αποφεύγοντας παράλληλα όλη την κίνηση του Ανόι, δείχνοντας την αγάπη του για την Άρσεναλ. Οι παίκτες του συλλόγου αποθέωναν τον Βιετναμέζο φίλαθλο, χειροκροτώντας και ενθαρρύνοντάς τον. Μάλιστα προέτρεπαν τον Αρσέν Βενγκέρ να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, βλέποντας τις ανεξάντλητες δυνάμεις του.

Τελικά, το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Βου Ξαν Τιεν, καθώς το πουλμαν της ομάδας σταμάτησε προκειμένου να επιβιβαστεί ο νεαρός. «Περάσαμε πολύ όμορφα και ο ίδιος έδειχνε ευτυχισμένος. Αυτό είναι ένα μήνυμα για όλους εσάς, πως αν θέλετε και κυνηγήσετε τα όνειρά σας, μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα» τόνισε ο Βόιτσεχ Σέζνι. Όλοι οι παίκτες της Άρσεναλ, υπέγραψαν τη φανέλα του νεαρού Βιετναμέζου που ήταν, όπως είναι λογικό, πανευτυχής.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίσε σε φιλικό αγώνα την εθνική ομάδα του Βιετνάμ, συντρίβοντάς την με σκορ 7-1.

ΠΗΓΗ: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM