Ύποπτος για φοροδιαφυγή ο Μουρίνιο

Ύποπτος για φοροδιαφυγή ο Μουρίνιο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «O' Jogo», που μεταφέρει το onsports, ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρείται ύποπτος για φοροδιαφυγή στο διάστημα της παραμονής του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Οι συμπατριώτες του «Special One» επικαλούνται τον Ζουλιάν Ρεδόνδο, πρόεδρο του ισπανικού συνδέσμου αθλητικού Τύπου, που έκανε τις αποκαλύψεις για τον Πορτογάλο σταρ των πάγκων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμα δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον Μουρίνιο, όμως, υποστηρίζεται ότι οι αρχές ετοιμάζονται να... ξεψαχνίσουν όλα τα στοιχεία του έμπειρου προπονητή για να ανακαλύψουν τυχόν παρατυπίες.

Δεν λείπουν βέβαια και οι «φωνές» που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να είναι «πίσω» από την ιστορία με τον Μουρίνιο, για να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις για τη φοροδιαφυγή του Μέσι. Επίσης, στην Ισπανία επικρατεί η άποψη πως το «τρικ» αυτό χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί ότι προσπαθεί να πάρει έσοδα από γνωστά πρόσωπα του δημόσιου βίου...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM